**TVEDESTRAND: Beruset båtfører

00.09:** En patrulje i Tvedestrand kommer over en båt som ligger til kai. Føreren blåser rødt og blir sendt inn til legevakta i Arendal for utvidet blodprøve.

**MANDAL: Slåssing

00.38:** En mann blir slått flere ganger i ansiktet av en navngitt person, og melder fra til politiet. Saken blir anmeldt mandag.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Patricks

01.11:** To personer lager problemer for vaktene på Patricks. En politipatrulje rykker ut, og personene blir bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Midnight

01.16:** En 18-åring fra Nodeland blir bortvist fra Midnight i Kristiansand av en politipatrulje.

**SØGNE: Slått ned på Hølle pub

01.34:** En person ble slått ned på Høllen pub i Søgne.

— En politipatrulje var på stedet, det var ingen personskader, men en person vil bli anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås.

**ARENDAL: Slåssing i VIP-teltet

01.50:** Politiet får melding om slåssing i VIP-teltet på Langbrygga i Arendal. En person har blitt slått og pådratt seg hjernerystelse. Han ønsker å anmelde forholdet.

**LILLESAND: Bråk på Sjøbua

02.04:** - Vi blir oppringt fra Sjøbua i Lillesand, og det blir bedt om rask bistand. Det har problemer med å få roet en mann som lager bråk, sier Solås.

Politiet møter på stedet, og pågriper en mann.

— Det viser seg at mannen har brukket en finger, så han blir kjørt til legevakta i Kristiansand, før han blir satt i arresten. Også mannens samboer blir anmeldt. Hun blir anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg, sier Solås.

**RISØR: Stor båt i havnebassenget

02.01:** - En person ringer inn og forteller at en stor båt driver av gårde i havnebassenget i Risør. Melder kan ikke se om det er noen ombord, sier Solås.

Redningsskøyta rykker ut og får båten raskt inn til land og fortøyd.

— Redningsskøyta melder at båten er fortøyd klokken 02.20, sier Solås.

**ARENDAL: Blind vold

02.26:** En mann ringer inn og vil anmelde tre personer for uprovosert vold. Han skal ha blitt slått flere ganger av to gutter.

**KRISTIANSAND: Mer full enn skadet

03.01** : Politiet får melding om en mann som skal ligge skadet ved CB-bryggeriet.

— Det viser seg at mannen har forlatt en fest, og ingen vet helt hvordan han havnet der. Han blir sendt til legevakta, og legen konkluderer med at personen var mer full enn skadet, sier Frank Solås.

**KRISTIANSAND: Knivtrusler

03.07:** En politipatrulje kommer i kontakt med en person. Han forteller at en mann har truet med kniv utenfor Frk. Larsen.

En person blir innbrakt til arresten, men det er usikkert hva som har skjedd.

**ARENDAL: Båt på grunn

03.41:** En båt gikk på grunn på ei sanddyne i Nidelva.

— Redningsskøyta fikk problemer med å komme seg inn til båten, men båteier sa han kunne ordne det på egenhånd, eller så ville han ta kontakt med redningsskøyta i Arendal, forteller Solås.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Ravndalen

04.12:** Politiet får melding om et innbrudd på Cafe Generalen i Ravndalen. Et vindu er knust, men det er usikkert om noe er borttatt.

— Politiet var på stedet og har sikret spor, sier Solås.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset på sykkel

04.40:** En person blir observert syklende i feil kjøreretning i vestgående løp på E18. Personen ser ut til å være svært beruset. Politiet rykker ut til stedet, og får kontroll på mannen, som blir sendt hjem med taxi.

**KRISTIANSAND: Brann på skole

14.00:** Politi og brannvesen får melding om en brann på Wilds Minne skole på Lund. Det begynte å brenne i ventilasjonsanlegget og spredde seg videre til taket. Brannen skal nå være slukket og teknikere skal etterforske brannårsaken i morgen.

**LILLESAND: Båttyveri

14.56:** I Lillesand havn skal det ved kl 04.00 ha blitt stjålet en hvit båt med Registreringsnummer LAZ 533 den har en 9,9 Hk Johnson motor

**ARENDAL: Bitt av hund

15.22:** Ved Peppes pizza i Arendal skal en jente ha blitt bitt av en hund og ønsker å anmelde dette. Hunden var en golden retriever og sto i bånd.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

19.34:** Politiet får inn en melding fra Goderstad i Arendal, om en person som tatt seg inn i en bolig igjennom et åpent vindu. Personen skal ha stjålet en flatskjerm tv fra stedet.

**VENNESLA: Firehjuling og pocketbike frastjålet.

20.04:** En Suzuki firehjuling 50cc i tillegg til en såkalt pocketbike også den 50cc skal ha blit stjålet i løpet av dagen fra Samkom i Vennesla. Begge kjøretøyene er uregistrerte.

**LYNGDAL: Bitt av hund 2

20.04:** I Østre Eikeland i Lyngdal skal et par ha gått tur med sin valp. Både valp og mann skal ha blitt bitt av en annen hund. Den bitte mannen melder at hundeeier har opptrådt uansvarlig. Det kommer trolig en anmeldelse mandag.

**ARENDAL:: Eksmann i huset

20.27:** I Kystveien i Arendal er det en eksmann som har kommet inn i huset. Politiet hentet han ut uten store problemer.

**ARENDAL: Kjørte som villmann

21.48:** En GH-14 hvit med 20 hesters motor kjørte som villmann utenfor Galtesundet. Han skal ha vær beruset, men politiet hadde ikke tilgjengelig mannskap til å bemanne noen båt så han kom seg av gårde.

**ARENDAL: Villmann 2

22.13:** En FUN-3 båt prøver å legge fra brygga med en beruset sjofør, også den kom seg bort. Den forsvant i retning Nidelv camping. En tilskuer skal ha filmet fyren så politiet har et håp om å finne han igjen.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele motorsykler

22.17:** Politiet får melding om to personer som skal ha forsøkt å stjele en scooter og en motorsykkel i Buhusheia i Justvik. Gjerningsmennene skal ha vært to yngre afrikanere. Eier skal ha tatt med på fersk gjerning og forsøkt å holde dem igjen til politiet kom. Men når politiet dukket opp hadde de stukket av.

ARENDAL: fartskontroll på Rv24

Mellom kl 16.00 og kl 22.00 har UP hatt kontroll på Rv 24 ved Østerled øst for Arendal.

Det er 60 sone på veien og det skal ha blitt delt ut 19 forenklet forelegg og 4 førerkortbeslag Høyeste målte fart var 106 km/t.

**ARENDAL: Kvinne var overstadig beruset

22.51:** Politiet måtte ned til gjestehavna i Arendal hvor en kvinne som hadde oppholdt seg der mesteparten av dagen nå var blitt overstadig beruset. Kvinnen hørte ikke hjemme ved noen av båtene og skal ha falt i vannet et par ganger. Hun ble kjørt til legevakt for sjekk.

I tillegg skal det ha kommet en del klager på høy musikk fra Pollen i Arendal der det er fest i kveld i forbindelse med båtracet i helga.

Politiet skal være veldig godt fornøyd med gjennomføringen av båtracet men bedyrer at kanskje noen som skal på jobb mandag, og at festen derfor snart må dempe seg.