**MANDAL: Slåsskamp mellom to damer

23.07:** En kvinne ringer politiet og sier hun er blitt slått av en annen kvinne. De skal ha kommet i krangel om tidligere kjærester på broa i Mandal sentrum. Fornærmede skal ha blitt utsatt for vold fra samme person tidligere. Politiet avventer anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Sprayet folk med pepperspray

23.23:** Tre personer skal ha sprayet tilfeldige personer, på YX i Vågsbygd, med pepperspray.

— Vi sendt ut en patrulje, men da var de borte. Vi har fått beskrivelse av de tre som var involvert, de skal være av utenlandskopprinnelse, sier operasjonsleder, Jon Kvine, ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Drukkenskapsarresten

23.33:** En overstadig person ble plukket opp fra fortauet i Arendal sentrum og kjørt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Bråk og narkotika

23.39:** Politiet fikk klage på bråk fra en leilighet i Kristiansand sentrum.

— Vi rykket ut og fikk dempet musikken. Det endte med at alle seks personene i leiligheten ble tatt med i arresten, mistenkt for bruk og oppbevaring av narkotika. Det ble gjort beslag av narkotika i leiligheten, sier Kvitne.

**MANDAL: Promillekontroll

00.35:** Politiet hadde promillekontroll i Mandal. 90 bilister ble kontrollert, alle blåste grønt.

**EVJE: Mopedfører stakk av

01.10:** En patrulje prøvde å stoppe en person på moped.

— Mopedføreren stakk av, men vi har identitet på vedkommende og saken blir fulgt opp på dagtid, sier operasjonsleder Kvitne.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Leopold

01.15:** To personer ble bortvist fra Leopold av politiet.

— De fikk beskjed om å holde seg borte resten av kvelden. Men litt før klokken 02 dukket en av dem opp igjen. Han skjønte fort at det ikke var så lurt og var borte før politipatruljen kom til stedet, sier Kvitne.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Harveys

01.20:** En person ble bortvist fra Harveys av politiet.

**SØGNE: Høy musikk

01.57:** - Vi fikk klage på høy musikk i Søgne. En politipatrulje reiste til stedet, og det roet seg, forteller operasjonslederen.

**KRISTIANSAND: Vill slåsskamp

03.58:** Politiet fikk melding om at det skulle være en vill slåsskamp i Holbergsgate i Kristiansand, men da patruljen kom til stedet hadde det roet seg.

**ARENDAL: Festbråk

04.20:** En patrulje rykket ut til en fest i Arendal, etter å ha mottatt klage på høy musikk. Det ble rolig etter at politiet var der.

**FARSUND: Mopedvelt

09.39:** AMK meldte fra til politiet om at en moped hadde veltet på torvet i Farsund. Politiet sendte en patrulje til stedet. Føreren ble sendt til legevakten for sjekk av en ankelskade.

**LILLESAND: Promillekontroll

0954-10.54:** En politipatrulje gjennomførte en promillekontroll på riksvei 420 i Tingsaker. 70 bilister ble sjekket, og alle hadde rent blod i årene.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

10.22:** En 23 år gammel mopedist ble stoppet på Østerveien. Føreren hadde ikke førerkort og ble dermed anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Stoppet med over en i promille

10.55:** En Mandals-patrulje hadde i utgangspunktet en bilbeltekontroll på Ime-sletta i Mandal. I den forbindelse stoppet de en bilist som ble promilletestet. Bilisten hadde over en i promillen, og ble dermed tatt med til politistasjonen for en intox-test. Den viste en promille på 0,9, og dermed på den påseilede bilisten regne med å gå uten førerkort en god stund.

**ARENDAL: Gikk løs på biler

10.54:** Politiet fikk inn flere telefoner om at en person gikk løs på biler på Barbu i Arendal. Personen skal ha knust flere bilruter, samt kastet noen stoler. Politiet rykket ut og fikk kontroll på den mistenkte. Saken vil bli fulgt opp av politiet.

**BIRKENES: Promillekontroll II

11.43:** En politipatrulje gjennomførte en promillekontroll i Birkenes sentrum. 23 bilister ble kontrollert, men ingen av dem hadde promille. En av dem hadde glemt å ta med seg førerkortet, og får et forelegg for det.

**SØGNE: Stjålet campingvogn

15.18:** Politiet fikk melding om at en hvit campingvogn er stjålet fra Caravan Sør i Søgne. Tyveriet av den ni meter lange campingvognen skal ha skjedd i natt. Vogna er av merket Dethleffs og er ikke registrert.

**TVEDESTRAND: Trafikkulykke

17.51:** Politiet fikk inn en melding om en trafikkulykke ved avkjørselen til Sundsdal i Tvedestrand kommune. To biler var involvert men det ble ikke meldt om noen alvorlig personskader. Trafikken ble dirigert manuelt av politiet.

**GJERSTAD: Beslagla førerkort

18.04:** Utrykningspolitiet beslagla førerkortet til en 26 år gammel mann fra Oslo, fordi han kjørte i 124 km/t i 80-sonen.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

18.26:** Politiet fikk melding om en stjålet bil i Kvadraturen i Kristiansand. Først skal tyven ha stukket av med en veske med bilnøklene, og deretter bilen. Bilen skal ha vært parkert ved Peppes Pizza i Gyldensløvesgate. Det er en sølvfarget Skoda Fabia, med registreringsnummer AE14170, som er meldt stjålet.

**KRISTIANSAND: Kom til rette

20.28:** Fikk politiet melding om at bilen som ble stjålet tidligere på dagen var funnet. Den stod hensatt ved en skatepark på Haumyrheia skole på Søm.

Eier fikk selv melding om funnet av publikum som gjenkjente eiendeler i bilen. Tyvene hadde punktert noen av dekkene.