trafikkulykke-froland2.jpg Foto: Ernest Boswarva
ulykke.jpg Foto: Ernest Boswarva

FROLAND: Ingen personer skal være alvorlig skadet etter trafikkulykken.

Ulykken skjedde på riksvei 42 like ved broa på Svenes. En pick-up med tilhenger fikk sleng og traff en personbil i motgående kjørefelt. Det er størst skader på personbilen.

trafikkulykke-froland2.jpg Foto: Ernest Boswarva

En mannlig sjåfør på 48 år var den eneste person i bilen med tilhenger, og var på vei i retning Arendal. På Svenesbrua fikk han sleng på tilhengeren, og traff motgåendebil midt i fronten. Det var to personer i den andre bilen, en kvinnelig sjåfør og mannlig passasjer — begge på 56 år. Begge disse ble fraktet av ambulanse tilsykehuset i Arendal, men det er ikke meldt omalvorlige personskader.

— To biler skal være involvert. Vi har nå fått opplyst at alle personer er ute av bilene. Ut over det er situasjonen uklar. Vi er ikke kommet fram til ulykkesstedet ennå, fortalte operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset, til Fædrelandsvennen klokken 11. Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.36. Både Østre Agder brannvesen og ambulansetjenesten rykket ut til ulykkesstedet. Luftambulanse ble rekvirert, men valgte å snu som følge av dårlig sikt i området.

Ifølge politiet kom de involverte seg raskt ut av bilene etter ulykken. Det var glatt veibanepå stedet, og Vegtrafikksentralen ble orientert.