KRISTIANSAND: Kollisjonen, som skjedde like etter klokken 08, førte til lange køer i morgenrushet i begge retninger.

— Vi fikk inn melding om at to biler hadde gått i hverandre ved de gamle bussgarasjene på Kjos. Vi kjenner så langt ikke årsaken til ulykken, sier Hans Petter Osaland, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Til legevakt

To kvinner på 40 og 56 år ble brakt med ambulanse til legevakten for en sjekk.

— Det er ikke snakk om alvorlige personskader, sier Osaland.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

LANGE KØER: Det oppstod lange køer på Vågsbygdveien etter kollisjonen. (Foto: Elling Svela) Foto: Elling Svela

Ulykken skjedde like øst for den krappe svingen ved Storeneset. Kvinnene var førere av hver sin bil. Det var ikke passasjerer i bilene.

Bilene fikk så store materielle skader at de måtte taues fra stedet. Airbagen på begge bilene løste ut.

Manuell dirigering

Både ambulanse, politi og brannvesen ble rekvirert til ulykkesstedet. Politiet fikk melding om kollisjonen klokken 08.04. Kollisjonen førte til lange køer i morgenrushet. Ett felt ble åpnet kort tid etter kollisjonen. Ved 08.30-tiden ble trafikken dirigert manuelt forbi stedet.

— Bergingsbiler er på vei ut til stedet, men jeg antar at trafikken hindrer dem også. Folk må regne med at trafikken går litt sakte frem til vi får fjernet bilene, opplyste operasjonsleder Osaland til fvn.no like over klokken 08.30. Veien ble åpnet igjen for normal trafikk klokken 09.

TIL LEGEVAKT: To personer ble brak til legevakt for sjekk etter at de frontkolliderte på Vågsbygdveien. (Foto: Elling Svela) Foto: Elling Svela