**BIRKENES: Innbrudd på hotell

07.08** får politiet melding om at det skal ha vært et innbrudd på Birkeland Hotell i løpet av natten. — Det har vært et grovt tyveri, der glasset på en verandadør har blitt knust og noen har tatt seg inn i bygningen, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes.

**ARENDAL: Beruset kvinne

10.10** må politiet dra ut og hjelpe en beruset kvinne i Arendal hjem til riktig adresse.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

11.27** To personer ble tatt for å være i besittelse av mindre mengder narkotika på Tinnheia. Mannen i 30-årene og kvinnen i 20-årene ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Tatt med tabletter

13.25** En mann i 30-årene ble tatt med ulovlige tabletter utenfor Peppes pizza.

**KRISTIANSAND: Tatt på stjålet sykkel

13.37** Politiet stoppet en mann i 30-årene på Grim for kontroll. Det viste seg at sykkelen han syklet på var stjålet. Politiet har forsøkt å varsle eieren, uten hell. Mannen ble satt i arresten.

ARENDAL:

MANDAL:

**SØGNE: Innbrudd på rådhuset

14.40** Det har vært innbrudd på rådhuset. Politiet sjekker stedet.

LINDESNES: Truet på legekontoret

Ved 15-tiden var politiet på vei til legekontoret på Vigeland da en person truet ansatte verbalt.

**GRIMSTAD: Mistenkt for ruspåvirket kjøring .

16.36:** En 46 år gammel mann fra Grimstad er tatt for ruspåvirket kjøring ved Fjære kirke. Mannen hadde da kjørt mistenkelig. Han er tatt med til legevakta for utvidet blodprøve. Det er mistanke om kjøring med blandingsrus.

**KRISTIANSAND: Tyveri av båt

20.00:** Tyveri av båt meldes fra Kystveien i Randesund. Båten er stjålet i løpet av de siste to ukene. Det er en Yamarin 15 fot med en 50 HK Yamaha poengsmotor. Reigistreringsnummeret på båten er KBB151.