KRISTIANSAND: Tatt på fersken

23.46 fikk politiet en melding om at en person holdt på med å tukle med en båt i Eidsbukta. Innringer syntes det hele så mistenkelig ut og kontaktet derfor politiet som straks sendte en patrulje til stedet. Der viste det seg at båten var blitt stjålet. Vedkommende som tuklet med den, en 48 år gammel mann fra Kristiansand, ble pågrepet og kjørt inn til arresten i Kristiansand mistenkt for båttyveri.

GRIMSTAD: Slo til drosjesjåfør

02.29 fikk politiet melding fra Agder Taxi om at en av deres sjåfører var blitt slått til i Volleveien. Politiet har foreløpig ikke påtruffet mistenkte i saken, men har et navn å gå etter.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke

05.51 fikk politiet melding om en trafikkulykke med sykkel i Slettheiveien. Politiet er ikke helt sikre på akkurat hva som har skjedd, men det kan se ut som om en enslig syklist har hatt et uhell. Syklisten, en dame på 36 år, er blitt kjørt til sykehus. Ifølge operasjonsleder skal ikke kvinnen være alvorlig skadet.

KRISTIANSAND: Stjålet moped funnet

08:17 Noen som holder på med gravearbeid i Vågsbygd finner en moped som ligger henslengt i en skråning. Mopeden var koblet om og manglet skilt. Politiet mistenker at mopeden er stjålet. De har enda ikke lykkes med å lokalisere eieren.

KRISTIANSAND: Skoleelev påkjørt

08:19 En ni år gammel gutt ble påkjørt på vei til skolen

KRISTIANSAND: Bil stjålet

08:20 En sølvfarget Skoda Fabia med kjennetegn PP 47621 har blitt stjålet fra Vardåsveien på Søm i løpet av natten.

RISØR: Innbrudd i båthus

08:31 En person melder om innbrudd i båthuset sitt på Søndeled i Risør. En bensintank er stjålet fra stedet. Vedkommende ønsker ikke å anmelde tyveriet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

08:32 Det har vært innbrudd i en hytte på Ytre Kalvøya på Randøya. Hytta skal være fullstendig ramponert. Ting stod klare utenfor hytta til å bli fraktet bort fra stedet. Politiet skal på stedet for å lete etter spor.

ÅMLI: Polsk bil herpa

09:10 Ved Kirkebygda i Åmli har en polskregistrert bil blitt herpa i løpet av natta. Eieren vil ta kontakt med det lokale lensmannskontoret.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell på Vesterveien

09:14 En bil får skader i siden etter et uhell med en lastebil på Vesterveien i Kristiansand. Føreren av lastebilen skal ikke ha merket sammenstøtet, men fortsatt vestover etter uhellet. Da han stoppet ved Shell på Fidjane fikk den uheldige bilføreren tak i lastebilsjåføren, og de fikk ordnet med forsikringspapirene.

MARNARDAL: Innbrudd på togstasjon

09:33 I løpet av natten har det vært innbrudd på Marnardal stasjon. Tyvene skal ha kommet seg inn via et venterom som står åpent på nettene. Det skal være stjålet noen driller, en gressklipper og andre forskjellige ting. Marnardal lensmannskontor har vært på stedet og opprettet sak.

ÅMLI: Enda bil er ramponert

10:04 Politiet får melding om skadeverk på en bil i Åmli. Ugjerningen skal ha skjedd rundt tre tiden i natt. Det vil komme en anmeldelse på saken.

LYNGDAL: Innbrudd

12:39 Innbrudd hos lokalene til HMD Norge. Noen har brutt seg inn og stjålet nøkler til to biler, samt to mobiltelefoner.

RISØR: Båttyveri

12:50 En båt er stjålet fra Sandviken brygge i Søndeled i Risør. Det skal være en 16 fots båt med en 60 HK Yamaha motor fra 2005. Båten skal være av typen bowrider.