**ARENDAL: 16-åring laget bråk

00.00:** En beruset person laget bråk på utestedet Castelle. Da politiet kom til stedet var mannen borte, men etter kort tid fant patruljen en 16-åring som passet til beskrivelsen. Gutten ble tatt med til politistasjonen, hvor han ble hentet av sine foreldre.

**IVELAND: Fant løshund

00.04:** En elghund uten ID ble funnet ved Spjote. Personen som fant hunden kunne ta vare på hunden til i morgen.

**KRISTIANSAND: Bråkete drosjepassasjer

01.20:** En 21 år gammel mann havnet i kasjotten etter å ha kranglet med en drosjesjåfør i fylla.

**KRISTIANSAND: Nattgjest kom ikke inn

02.16:** Flere personer i en blokk ved Kapt. Krags vei våknet av at en person banket på ei dør og ropte etter en person. Politiet ble sendt til stedet og bortviste en 31-åring fra Kristiansand.

**MANDAL: Kjørt hjem av politiet

03.42:** En 45 år gammel mann ble kjørt hjem av politiet etter å ha laget bråk i Torjusheigata.

**LILLESAND: Branntilløp

10.13:** Et lys har smeltet og sotet til en adresse på Sandsmyra i Lillesand. Brannvesenet og politiet har vært på stedet.

**GRIMSTAD: Trafikkontroll

10.00:** 36 kjøretøy ble sjekket i en trafikk— og promillekontroll på riksvei 420 ved Nørholmen i Grimstad. Det ble skrevet ut ett bilbeltegebyr.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

10.45:** En alkoholpåvirket bilist ble stanset av politiet i Hannevika. Det ble også funnet brukerutstyr for narkotika i bilen som 34-åringen fra Kristiansand kjørte.

**LYNGDAL: Arbeidsulykke

11.42:** En person har brukket armen i en arbeidsulykke ved Kvavik i Lyngdal. Operasjonsleder Øystein Vellesen ved Agder politidistrikt opplyser at ulykken skjedde i forbindelse med vinteropplag på en båter. - En mann jobbet med propell da en annen om bord kom bort i gearet. Propellen laget åpent sår/brudd i armen, opplyser Vellesen.

**ARENDAL: Hadde ikke førerkort

12.14:** Politiet stanset en 24-åringen ved Birkenlund i Arendal som kjørte uten gyldig førerkort. Vedkommende anmeldes.

**ARENDAL: Butikktyv i 40-årene stakk av

13.30:** Ansatte i butikken Frøken Olsen i Østregate fersket to kvinner som nasket, på 40 og 45 år. En patrulje dro til stedet og brakte med seg den ene kvinnen , mens den andre kvinnen stakk av. Personalia er kjent for begge kvinnene, og butikken anmelder forholdet.

**LYNGDAL: Handlet på Elkjøp med falskt id-kort

16.24:** Elektrobutikken fikk besøk av en kunde som viste falskt id-kort i forbindelse med et kjøp. Kunden stakk imidlertid av før politiet kom, men saken følges opp lokalt.

**LYNGDAL: Stjal veske fra bil

17.44:** Det ble gjort et innbrudd i en Mazda 5 som sto parkert utenfor Sørlandsbadet. Det ble knust ei rute i bilen, og en lysegrå håndveske ble stjålet. Politiet har ingen mistenkte.

**ARENDAL: Brann i motorrom

18.31:** Det begynner å brenne i en bil i Langsækrysset, og brannvesen og politi rykker ut. Ingen skadet seg, men med det ble skade i motorromet etter brannen. Bilen ble tauet av Viking.

**EVJE OG HORNNES: Bil kjørte i fjellet

19.14:Les egen sak.**

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

21.05:** UP stopper en bil i Kartheia der føreren ikke har førerkort for bil. Føreren anmeldes.

**KRISTIANSAND: Butikktyv tatt med varer for 2000 kroner

21.30:** En butikktyv stoppes på Justvik etter å ha stjålet varer for over2000 kroner. Tyven, en 27 år gammel mann, tas med inn til Kr.sandpolitistasjon.

**KRISTIANSAND: Søppelbil tagget ned

21.37:** En søppelbil er tagget full iArtillerivollen. Anmeldelse inngis.

**KRISTIANSAND: Gjenganger tatt for kjøring uten førerkort

23.11:** UP stopper enbil i Kartheia. Føreren har ikke førerkort for bil, og er tidligere anmeldt hele 36ganger for samme type forhold. Bilen til mistenkte beslaglegges, og patruljen skriver ut en anmeldelse. Mistenkte er en mann på 44 år fraKristiansand.