GRIMSTAD: Tre personer stanset med narkotika

03.48: Tre personer er anmeldt for å ha vært i besittelse av mindre mengder narkotika. Den ene personen ble i tillegg anmeldt for å vært i besittelse av en kniv.

MANDAL: Bar kniv på kjøpesenter

09.18: En 42 år gammel mann er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. Mannen ble stoppet på Amfi Mandal. Politiet opplyser at mannen ble løslatt, etter å ha mottatt et forelegg på 6000 kroner.

GRIMSTAD: Trafikkuhell

11.45: To biler har vært involvert i et trafikkuhell i Fjæresvingen. Ifølge politiet skal det ikke være snakk om personskade, men to personer kjøres til legevakt for sjekk. Politiet opplyser at den ene sjåføren ikke overholdt vikeplikten.

FLEKKEFJORD: Mopedkontroll

12.12: Politiet og biltilsynet har hatt mopedkontroll ved Flekkefjord Vgs. 27 mopeder ble kontrollert. Det ble delt ut 12 mangellapper og to forenklede forelegg for trimming. Tre mopeder fikk også kjøreforbud.

KRISTIANSAND: Unge butikktyver

14.10: To 17 år gamle jenter er anmeldt for butikktyveri på Sandens senter. Politiet overlot tenåringene til foreldrene og varslet også barnevernet.

ARENDAL: Mistanke om ruskjøring 1

15.58: Politiet mistenker at føreren av en bil som ble stoppet i Eydehavn var ruspåvirket. Vedkommende fikk midlertidig beslaglagt førerkortet, og måtte bli med for å få tatt blodprøve.

ARENDAL: Mistanke om ruskjøring 2

17.13: En bilfører fikk førerkortet midlertidig beslaglagt, og måtte avgi blodprøve etter mistanke om ruskjøring.

LYNGDAL: Flere førerkortbeslag

17.40: Det ble tre førerkortbeslag da UP fredag ettermiddag hadde fartskontroll på fylkesvei 43 i Kvås. Høyest målte hastighet var 90 km/t i 60-sona.

ARENDAL: Mistanke om ruskjøring 3 19.27: Bilfører nummer tre i Arendal har i løpet av ettermiddagen og kvelden fått beslaglagt førerkortet midlertidig etter mistanke om ruskjøring.

MANDAL: Mistanke om ruskjøring 4

19.54: Politiet stoppet en bilfører som er mistenkt for ruskjøring. Vedkommende hadde heller ikke førerkort.

KRISTIANSAND: Naboer pågrep innbruddstyv

20.27: Les egen sak her

KVINESDAL: Stakk festdeltaker med kniv

23.30: En privatfest på Feda endte med knivstikking. Les egen sak her