19. februar skal formannskapet avgjøre hvem som skal få jobben som helse— og sosialdirektør i Kristiansand. Nå har ansettelsesutvalget levert sin innstilling.

• Wenche Pedersen Dehli (52) er leder for barne- og familieklinikken i Helse Nord-Trøndelag. Hun er innstilt på første plass.

• Berit Grønning Nilsen (59) er innstilt på andre plass. Hun er i dag klinikksjef ved sykehuset i Larvik, men har tidligere jobbet ved Sørlandet sykehus.

• Svein Ove Ueland (54) er i dag virksomhetsleder for barne- og familietjenesten i Kristiansand kommune. Han er innstilt på tredje plass.

Det var til sammen ni søkere på jobben. Ansettelsen av ny helse- og sosialdirektør skal først opp i et ekstraordinært møte i helse- og sosialstyret før formannskapet tar den endelige beslutningen.

— Vi har hatt svært gode kandidater som holder et høyt nivå. Det er en krevende jobb å være helse og sosialdirektør i en så stor kommune, sier Tor Utsogn (Frp), som har ledet ansettelsesutvalget.

Lars Dahlen (62) har vært helse- og sosialdirektør i Kristiansand de siste 13 årene. Han kommer til å sitte fram til en ny er på plass.

Den nye direktøren er trolig på plass før sommeren.