**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

00.19:** En mann på 43 år blir påtruffet av en patrulje, som mener det er rett å ta en sjekk av vedkommende. Mannen viste seg å være i besittelse mindre mengder narkotika. — Mannen er satt i arrest og vil bli anmeldt, sier operasjonsleder Andersen.

**FROLAND: Full mann i grøfta

01.08:** Fra Blakstad kommer frolandspatruljen over en beruset mann i grøfta. - Mannen blir vekket av patruljen og kjørt hjem

**ARENDAL: Brann ved bo- og omsorgssenter

01.21:** På Plankemyra i Arenda, rett ved et bo- og omsorgssenter, kommer det inn melding om et bål. En politipatrulje fra Arendal blir dirigert til stedet. De melder tilbake at det er satt fyr på en kasse. - Brannen ble slått ned med patruljens brannslukningsapparat. Da brannvesenet kom til slukket de alt sammen skikkelig. Det var ingen fare for spredning til omliggende ting, understreker operasjonslederen.

**KRISTIANSAND: Fjernet fra utested

02.29:** I Vestre Strandgate har man problemer med en uønsket gjest som nekter å fjerne seg fra utested. - En patrulje blir dirigert til stedet og gav mannen pålegg om å fjerne seg, sier politiførstebetjent Øyvind Andersen ved operasjonssentralen til Agder politidistrikt.

**GJERSTAD: Løse hester

05.45:** I løpet av tidlige morgentimer fredag har fire hester tatt seg en tur utenfor gjerdet ovenfor Gryting i Gjerstad. - Eieren av hestene er og ser etter dyrene. Ring politiet på 02800 om du ser hestene, sier operasjonsleder Øyvind Andersen.

**ARENDAL: Bil utfor veien

05.54:** Politiet får inn melding om en bil som har havnet i fjellveggen. Les mer i egen sak.

**LYNGDAL: Stereoanlegg stjålet fra bil

14.36:** Fra en bil som stod på Grøndokka ble det stjålet et Panasonic stereoanlegg.

**LILLESAND: Kollisjon på E 18

15.20:** Les egen sak.

**VEGÅRSHEI: Bil kjørte av veien

15.50:** Les egen sak.

**GJERSTAD: Til legevakt etter garasjebrann

17.58:** Østre Agder brannvesen avdeling Gjerstad rykket sammen med politi og ambulanse ut på en garasjebrann på Gryting. Både garasjen og en bil ble utbrent. Bileieren ble fraktet til legevakta for sjekk etter å ha pustet inn mye røyk.

**VALLE: Trafikkontroll

18.33:** Politiet gjennomførte trafikkontroll på riksvei 9 på Rysstad. 27 ble kontrollert, ingen reaksjoner.

**ARENDAL: Bortvist

19.06:** En beruset person ble bortvist fra sentrum på grunn av plagsom oppførsel.

**FROLAND: Fartskontroll

20.03:** Utrykningspolitiet avholdt fartskontroll på riksvei 42 ved Hynnekleiv. 34 reaksjoner ble delt ut, hvorav to ble anmeldt. Høyeste hastighet var 79 kilometer i timen.

Frost på bilen burde være et tegn på at veiene kan være glatte. Foto: Baard Larsen