Til nå har ikke treningen gitt den store effekten. Selv med mindre inntak føler jeg meg fortsatt oppblåst og småklumpete. Noe av årsaken er nok inntaket. Jeg spiser rett og slett for mye, og i tillegg drømmer jeg om mer mat om natta. Men på fellestreningen i forrige uke fortalte jeg den delen av hjernen som maser om mat at «nå er det nok». Oppoverbakker og myrer harmonerer ikke med de kiloene jeg har for mye. Heldigvis repliserte hjernen med ikke å mase om mye mat da jeg kom hjem, kun litt havegryn og så kastet jeg meg i senga. I natt har jeg heller ikke drømt om mat så bevistheten har forplantet seg der den skulle.

Sprek-bloggen - Marcussen.jpg Foto: Tore André Baardsen

Søndager er det helt umulig å sykle på tur for da lager folk søndagsmiddag fra tidlig på dagen. Det lukter svinesteik og koteletter fra Vågsbygd til Vennesla, og for noen stakkars sultne syklister er det ikke til å holde ut. Da er det treningssenter som er tingen. På søndag hadde jeg tenkt meg på spinning siden instruktøren hadde lagt ut på facebook om timen fra kl 10.15. Jeg var tidlig ute og hadde tenkt å sykle noen minutter før, men kom til lukket dør. Åpningstid kl 10, så da lå jeg utenfor treningssenteret og tok øvelsene til «bevegelighetstrener» Christina.

Da personellet på treningssenteret kom , fortalte jeg om planene mine for spinning da vedkomemnde bare kikket på meg: «Det var i går, vi har ingen spinningtimer i dag». Mye surr fra min side, sikkert på grunn av matmangelen, hehe.

Ellers er jeg imponert over mine tre lagkamerater. Petter har slanket seg raskere enn slanke Bjørn klarte for flere år siden, og begynner å bli knallhard i tråkkene. Linda har også hatt stor fremgang, og har nå taklet å ha beina fast i pedalene hele tiden. Dog er Marianne «ukas vinner». Syklet raskere og bedre enn tidligere treninger ifølge trener Tom. Det som dog er litt rart er at hun hevder at jeg klaget hele veien opp til Bergstølhytta selv om jeg var ca 20 minutter foran henne i løypa. Selv om du er sluttet å prate i motbakkene, så har du ikke så god hørsel, hehe.