Onsdag presenterte Fædrelandsvennen og fvn.no slagordene til kommunene i Agder-fylkene. Samtidig ble fvn.no-leserne invitert til å stemme på slagordet de likte best blant henholdsvis Vest-Agder-kommunene og Aust-Agder-kommunene.

Leserne har stemt i hele dag. Totalt har 538 gitt sin stemme over Vest-Agder-slagordene, og 256 over Aust-Agder-slagordene.

Foreløpig er Kristiansand favoritten i vest. 24 prosent av stemmene går nemlig til "Vi tror på muligheter". Dernest kommer Lyngdal med 19 prosent av stemmene på slagordet "Vi vil — vi våger". Videre kommer Sirdal, Kvinesdal og Mandal, og i bunnoppgjøret er det ganske jevnt. Se hvordan det ligger an akkurat nå her.

I Aust-Agder er det Bykle med "Opp og fram" som er den klare favoritten, med 31 prosent av stemmene. Deretter kommer Valles slagord "Eg skal være gjestfri for nye tankar" med 18 prosent, og på tredjeplass Birkenes med 9 prosent for "Trygghet og trivsel for alle innbyggerne". Lillesand, Froland og de andre kommunene kjemper om de neste plassene. Se hvordan det ligger an akkurat nå her.

NB! Tallene som blir presentert i denne artikkelen, er hentet ut klokken 21.30 onsdag kveld.

Ikke fornøyd med plasseringene? Du kan avgi din stemme helt til torsdag morgen på hovedsiden til fvn.no!