SONGDALEN: Søgne-mannen var antageligvis på vei hjem fra jobb da ulykken inntraff. Han skulle krysse E39, 200 meter vest for krysset ved Mjåvann.

— Han har da antagelig kommet fra området ved Mjåvann industriområde. Der går det en gangvei ned til E39 hvor det er et hull i støyskjermeren, hvor folk, mange ganger nokså hasardiøst, krysser veien, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås, til fvn.no.

Og det var altså da mannen i 50-årene var i ferd med å krysse veien, at han ble truffet av en bil. Politiet vet foreløpig ikke hvilken kjøreretning bilen kom fra.

Mannen ble brakt til sykehuset i Kristiansand etter ulykken, og derfra videre til Ullevål universitetssykehus i Oslo. Sykehuset opplyser til NTB fredag kveld at mannen har fått hodeskader, og at skadeomfanget er uavklart. Tilstanden hans er stabil.

Ulykken skjedde klokken 15.18 noe som skapte store problemer med avviklingen av rushtrafikken i området. På et tidspunkt stod køen vestover helt til rundkjøringen ved Slettheia.