KRISTIANSAND: Giertsen var også med på fjorårets Stand-Up Galla med Harald Eia og Espen Eckbo. Showet ble da en stor suksess og gikk for fulle hus. Også i år melder Caledonien om utsolgte forestillinger både fredag og lørdag.

I år har Giertsen med seg Zahid Ali, kjent blant annet fra Otto Jespersens "Rikets Røst" på TV2. Den 30 år gamle stand-up komikeren er relativt fersk i gamet, men har allerede klart å bli en av norges mest ettertraktede komikere. Han i lengre tid turnert Norge på kryss og tvers med showet "Zahid Ali-Live", og til høsten kommer han med et nytt tv-program på Tv Norge.

Noe for damene

Brødrene Vegard og Bård Ylvisåker, bedre kjent som Ylvis, er også kjente og kjære i norges land. De to unge herrene startet karrieren i 2000 med forestillingen "Ylvis-en kabaret", og høstet trampeklapp allerede etter debut-forestillingen på Ole Bull — teateret i Bergen. De siste seks årene har Ylvis kontinuerlig turnert med diverse show i Norge og opptrådt blant annet på Chat Noir i Oslo, Grieghallen i Bergen, Rica Klubben i Tønsberg og Olavshallen i Trondheim. Forestillingene har gått for fulle hus, ofte med en overvekt av unge kvinner i salen...

Giertsen, Ali og Ylvis ankommer Kristiansand rett før forestillingen på Caledonien fredag, og de heldige som har skaffet seg billett bør nok ikke føle seg for trygge i stolen. Stand-Up galla byr ofte på en del mer eller mindre frivillig deltakelse fra publikum.

Gjengen har også i år med seg spesielt inviterte gjester på forestillingen, og musikken står Arild Sandberg Band for.