KRISTIANSAND: – Vi begynte sending 20. juni og sender 24 timer i døgnet fra Dyreparken, sier daglig leder i Barnkanalen, Kjell Rune Nakkestad.

Under Dyreparkfestivalen kunne barn prøve seg som radioreportere for en dag, og det er disse reportasjene som blir sendt over dyre-eteren. Redaksjonen, som drives av Barnekanalen og Kanal24, har fortsatt åpne dører mot barna i parken. Det er deres reportasjer kanalen vil sende.

– Noen ganger kommer barna inn i studio og får prøve seg på å intervjue søsteren sin eller kameraten. De får prøve seg som programledere eller reportere, sier programlederne og søstrene Gro og Anne Sivertsen.

Programmene sendes på høytalere over hele parken, og i tillegg kan man altså få inn kanalen i en viss omkrets rundt Dyreparken. På musikkfronten er det Sabeltann som er det mest populære, og over halvparten av musikken som sendes er musikk fra Dyreparken. Noen av reportasjene barn har laget er er om tømmerrenna, julius og om dyrepasseren i «Mitt Afrika».

– Resultatet skal være ungenes egne produkt, og vi prøver å ikke styre så mye. Og mange er veldig flinke, sier Anne Sivertsen.