ARENDAL: Like før midnatt torsdag måtte politiet rykke ut til en barnevernsinstitusjon i Arendal etter at en av beboerne hadde truet de ansatte. Den 17 år gamle beboeren voldte også skadeverk på inventaret. Han var sterkt ruset. Med politiet til stede slo han også lederen av senteret. 17-åringen overnattet i arresten.

GRIMSTAD: Klokken to natt til fredag fikk politiet melding fra en mann i Gjert Sørensens vei i Grimstad som kunne melde at en moped sto i fyr og flamme utenfor soveromsvinduet. Mopeden har registerringsnummer PS8416 og eies av en mann på Mosby i Kristiansand. Politiet mistenker at den er stjålet.

LILLESAND: Etter å ha tatt en ung gutt på fersken mens han forsøkte å stjele en snøsokk på Statoil i Lillesand, ble et 52 år gammel avisbud slått ned klokken to natt til fredag. Den frekke tyven løp fra åstedet, men politiet har fått en god beskrivelse fra 52-åringen. Avisbudet blødde fra ansiktet, men var ikke merkeverdig skadet.

KRISTIANSAND: Det har vært to meldinger om slåssing i sentrum natt til fredag. Først rykket politiet ut til Tollbodgata like før klokken tre etter at en innringer hevdet at han og kameratene hans ble truet på livet. Partene ble vist hver sin vei av politiet. Bare en time senere fikk politiet ny melding om bråk. Denne gangen var det utenfor 7-eleven. En person vil levere en anmeldelse etter å ha blitt slått.