VENNESLA: Like etter klokken 22 torsdag kveld iverksatte politiet en leteaksjon etter en eldre, dement dame som hadde forsvunnet fra Vennesla omsorgssenter. Tre timer senere ble hun funnet i god behold hos en familie i Vennesla.

KRISTIANSAND: Klokken 23 torsdag kveld fikk politiet melding om at to ungdommer og en mann slåss i krysset mellom Holbergs gate og Henrik Wergelands gate. Den ene av ungdommene angrep også politiet da de kom til stedet. Alle tre er i fra kristiansand og ble anmeldt for forholdet. De er 18, 17 og 30 år gamle.

VENNESLA: Like før midnatt torsdag fikk politiet melding om at to personer hadde tatt seg inn gjennom gjerdet på avfallsanlegget på Støleheia. De brøt seg inn for å stjele søppel. Det dreide seg om en mann og en kvinne i voksen alder. Politiet kom til stedet før de rakk å forlate anlegget, og de måtte derfor legge tilbake alt de hadde tatt med seg.

ARENDAL: En 27 år gammel bilfører i Arendal ble anmeldt for å ha vært i besittelse av rohypnol. Det skjedde etter at han ble stoppet i en kontroll like etter klokken 0100 på natten. En knapp time senere stoppet politiet en 39 år gammel mann som var i besittelse av mindre mengder hasj. Begge ble anmeldt.

KRISTIANSAND: Ti på tre natt til fredag fikk politiet melding om et innbrudd på Sjøstrand skole. Det er foreløpig uvisst hva som eventuelt er stjålet.

KRISTIANSAND: Like før klokken fire natt til fredag rykket politiet ut til Markensgate på bakgrunn av melding om bråk mellom fire unge menn. Da politiet kom til stedet, viste det seg at en av dem hadde fått en tann ødelagt. De tre andre var forsvunnet. Forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Få minutter før klokken fire natt til fredag fikk politiet melding om en person i beruset tilstand som beveget seg rundt på området til Sørlandet sykehus Kristiansand på Eg. Mannen ble innbragt og satt i fyllearresten.