Klokken 00:18 fikk politiet melding fra 110-sentralen om røykutvikling i en leilighet i Smiedalen på Sødal like nord for Kristiansand sentrum. En snarrådig nabo tok seg inn i den ubebodde leiligheten og fikk avverget en større brann. Ifølge naboen kom røyken fra en ødelagt bryter som var smeltet. Ingen av leilighetene rundt ble skadet.

Like etter klokken 03 ble en innbruddsalarm i A3 Ressurs i Vennelsa utløst. En patrulje rykket ut til arbeidsplassen for psykisk utviklingshemmede. Der var det fjernet et vindu. Politiet kunne ikke se at noe var stjålet fra bygget. Innbruddsalarmen hadde trolig skremt bort tyvene.

Like etter klokken 04. ønsket en politipatrulje å stoppe en bil langs en vei i Søgne. Men da politiet ga tegn til at bilen skulle stoppe, stakk bilføreren av i stor fart. Politiet fikk tatt registreringsnummeret på bilen og forfulgte kjøretøyet i vanlig fart uten å finne det. Sjåføren vil bli innkalt til avhør, varsler politiet.

Klokken 04.21 stoppet politiet i Arendal en bilfører som kjørte uten gyldig førerkort. Ved nærmere undersøkelse av kjøretøyet fant politiet en pose med 50 valiumtabletter. Bilføreren er i begynnelsen av 20-årene.

I løpet av natta har tyver vært på ferde ved Nidelven bruk på Skarpnes i Arendal. Ifølge politiet er det stjålet en del datautstyr og gjort hærverk.

Klokken 07.51 fikk politiet melding fra en bileier at kjøretøyen hans var stjålet. Noen timer etter kom beskjeden om at bilen var funnet igjen ved det maritime skolesenteret i Tømmerstø.

08.05 ble et innbrudd fra en stålkontainer på Gaupemyr i Grimstad meldt inn. Ifølge politiet hadde tyvene brutt opp kontaineren og stjålet store mengder verktøy.

I løpet av helga har det vært innbrudd ved konsulentfirmaet Consilio AS i Tordenskjolds gate i Kristiansand. Ifølge politiet er det stjålet datautstyr og en videoprosjektor.

En bil med registreringsnummer PP 30159 er stjålet fra Tromøya ved Arendal i løpet av natt til mandag. Bilen har grønne skilter. Politiet ønsker tips i saken.

Klokken 10.21 fikk politiet melding om lettere personskade etter at to lastebiler kjørte i hverandre ved Nørholmen i Grimstad.