Brakk nesen sin

SØGNE: En ungdomsfest kom ut av kontroll i Tangvall ved 22-tiden lørdag kveld. Det ble feiret en 18— og 19-års dag da det kom til flere uvedkommende. Det oppstod slåssing og en person brakk nesen. Politiet ble tilkalt for å løse opp flokene.

To mistet lappen

KRISTIANSAND: En UP-patrulje hadde fartskontroll i Baneheiatunnelen lørdag kveld. To sjåfører mistet sertifikatet. Den raskeste hastigheten var 90 km/t i 60-sonen. I tillegg fikk to bøter.

Truet huseier

VENNESLA: En huseier i Vennesla ba om assistanse fra politiet klokken 2315 lørdag kveld. Det var en ungdomsgjeng som bombarderte huset hans med snøballer. Han hadde fått tak i en av guttene som slo og truet han. Saken vil bli anmeldt.

Pågrepet for mopedtyveri

SOGNDALEN: To 17 år gamle gutter ble ved 02-tiden natt til søndag pågrepet for å ha stjålet en moped.

Ranet i Markens

KRISTIANSAND: En person meldte litt over klokken 04 natt til søndag at han hadde blitt truet til å gi fra seg mindre pengebeløp til fire personer i Markensgate. Det ble lett etter ranerne, uten at de ble funnet.

Stearinlys antente brann

KRISTIANSAND: Trolig var det et gjenglemt stearinlys som var årsaken til at en sofa i en leilighet i Elvegate ble antent ved 06-tiden søndag morgen. Beboerne klarte selv å slukke ilden, men det oppstod en god del røykskader i leiligheten.

Angrep samboeren

KRISTIANSAND: En person vil bli anmeldt etter at han gikk løs på samboeren sin om bord på danskebåten på vei til Kristiansand natt til søndag. Han ble satt i arresten ombord, og politiet hentet ham da båten ankom land.