Jennifer Aniston kuttet for noen år siden all kontakt med sin egen mor, og knyttet seg derfor ekstra sterkt til Brad Pitts mor i løpet av sitt ekteskap med filmstjernen. Etter at hun skilte lag med Pitt, har hun fortsatt å pleie kontakt med eks-svigerfamilien — til Angelina Jolies store irritasjon. Jolie skal ifølge nettstedet Female First ha blitt fra seg da hun hørte om Anistons høsttakkefest-planer. Det skal være Aniston som har invitert sin tidligere svigermor til sitt hjem i Missouri for feiring 22. november. Jolie kaller vennskapet «sykt», «upassende», «svikefullt» og «snikende». En kilde hevder Jolie eksploderte da hun fikk nyss om planene, og at hun skrek til Pitt: «Da er det avgjort. Vi blir her, i Los Angeles. Dette er jo helt sykt». Jolie skal også ha gjort det klart for Pitt at hun ikke vil omgås familien hans før moren legger bort det hun kaller «et snikete og svikefullt vennskap med eks-svigerdatteren». Men Brad skal stå fast på at han ikke kan blande seg inn i to voksne menneskers vennskap.

Aniston og Pitts ekteskap tok slutt i 2005. Aniston feiret også fjorårets høsttakkefest med ekssvigermor. En kilde nær Aniston sier ifølge Female First:

— Jennifer ser ingen grunn til å avslutte vennskapet med Jane. De snakker sammen i telefonen hver måned og sender hverandre brev og kort. (©NTB)