ARENDAL: Sovende mann i bil beskutt med hagle

**ARENDAL: Stjal planter fra plantemarked

03.35** Politiet fikk melding om innbrudd hos Krøgenes plantemarked i Arendal-området. Tyvene hadde forsynt seg med en stor mengde planter og forsvunnet i bil. Ingenting annet enn planter er foreløpig oppdaget stjålet.

— Det er kanskje noen som vil plante utenfor huset, undrer operasjonsleder Asbjørn Enoksen.

— For det er dyrt med planter, vet du, legger han litt spøkefullt til.

**ARENDAL: Fire personer tatt med narkotika

03.55** En politipatrulje kom over fire personer ved Odden i Arendal natt til fredag, og de var i besittelse av mindre mengder amfetamin. Personene ble innbragt.

**KRISTIANSAND: Knuste ruta hos polet

06.40** I løpet av natta har noen knust ei rute hos Vinmonopolet i Kongensgate. Ingenting er stjålet, og det ser ut til at ingen har vært inne i butikken.

**KRISTIANSAND: Nytt innbrudd på Grim

06.58** I løpet av natta har tyver brutt seg inn på Grim skole gjennom et vindu, og tatt blant annet en pc, flatskjerm og prosjektor.

**KRISTIANSAND: Stjal bensinstanker fra båthavn

08.20** En rekke bensintanker, anslagsvis ti, er i løpet av natta stjålet fra småbåter i området ved Holskogveien i Kjosbukta. Da politipatruljen var på stedet, oppdaget de også en 29 fots Hydrolift-båt som det er uvisst hvor og når er stjålet fra. Båten lå dårlig fortøyd i bukta.

**KRISTIANSAND: Syklist mot bil på Lund

09.49** En bil og syklist kolliderte på den gamle Lundsbroa. Syklisten var oppegående og fikk antakelig ikke alvorlige skader etter ulykken, men ble tatt med til legevakt for en sjekk. Bilisten fikk ingen fysiske skader.

KRISTIANSAND: Frastjålet sykkelveska på vei til Danmark En syklist som skulle dra til Danmark med ferja i dag morges, var uoppmerksom og lot sin ferdiglessede sykkel stå ubevoktet på kaia en liten stund. Tyver så sitt snitt, og stjal den ene sykkelveska. Sykkelveska var helt rød og inneholdt klær og diverse. Syklisten reiste likevel til Danmark som planlagt.

**KRISTIANSAND: Yrkesbåt stjålet og funnet

10.22** En oransj Nordsafe yrkesbåt fra ble stjålet fra Kongshavn torsdag kveld eller fredag morgen. 10.42 ble båten funnet igjen i ei bukt på Randøya.

**GRIMSTAD: Lirket opp bilvindu

10.27** Et musikkinnlegg ble stjålet fra en bil i Lillesandsveien. Tyven kom seg inn gjennom et vindu som stod på gløtt.

**VENNESLA: Kjørte i 90 i 60-sone

10.21** UP stoppet en bil som hadde kjørt i 90 kilometer i timen i en 60-sone på Hægeland. Bilføreren, en 31 år gammel mann fra Kristiansand, mistet førerkortet.