**FARSUND: Ung gutt slått ned

00.01:** Ambulansesentralen varslet politiet om at en ung gutt var blitt slått ned utenfor rutebilstasjonen. Gutten ble sendt til legevakten for sjekk. Det var ikke vitner til opptrinnet, men fornærmede hevdet at han ble slått ned av to mørkhudete personer. Moren til gutten ble kontaktet av politiet. Saken vil bli fulgt opp.

**ARENDAL: Urinering på offentlig sted

00.28:** En overstadig beruset 37-åring fra Rykene ble anmeldt for å ha slått lens på offentlig sted.

**ARENDAL: Kranglete og beruset

00.33:** En sterkt beruset person oppførte seg kranglete på Langbryggen. Han forsvant like før politiet kom på stedet.

**ARENDAL: Beruset kvinne

00.32:** Ironisk nok satt den overstadig berusede kvinnen i Dydens vei da politiet fant henne. Hun var så beruset at ambulansen ble kontaktet.

**ARENDAL: Urinering på offentlig sted

00.35:** En 18 år gammel kar fra Froland ble anmeldt for å ha urinert ved Nedre Tyholmsvei.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.37:** Det oppstod en slåsskamp utenfor rutebilstasjonen, der en av de involverte skal ha brukt stein som våpen. To personer ble pågrepet og innbrakt til politiet, anmeldt for ordensforstyrrelse. Fornærmede fikk skader på en tann som følge av slagsmålet. Politiet har to mistenkte i saken. Begge mennene er 19 år og kommer fra Vennesla og Kristiansand.

**ARENDAL: Skallet ned person

01.43:** Politiet rykket ut da en person ble skallet ned på Langbryggen. 25-åringen som ble skallet ned ble sendt til legevakten, siden han var lettere skadet. I tillegg skal en person ha forsøkt å hindre politiets arbeid, og han ble belønnet med en anmeldelse. Vedkommende som er mistenkt i å ha skallet ned 25-åringen, ble innbrakt til politiet.

**FLEKKEFJORD: Oppdaget jakketyv

01.54:** En 24-åring var på Maritim Fjordhotell da han oppdaget at jakken hans var blitt stjålet. Utenfor hotellet oppdaget vedkommende tyven, som hadde jakken på seg. Da 24-åringen konfronterte mannen med jakken, svarte tyven med å jule opp mannen. Historien endte forholdsvis godt da en patrulje dukket opp; Mannen fikk jakken sin tilbake til slutt, men måtte beklageligvis betale med en del juling for den. Den mistenkte jakketyven er en 26 år gammel mann fra Flekkefjord.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.25:** Politiet innbrakte en mann fra utestedet Castelle. Mistenkte skal ha slått til en annen person ved Langbryggen.

**ARENDAL: Drikking på offentlig sted

02.26:** En person ble innbrakt og anmeldt av politiet etter at vedkommende drakk alkohol ved Syrdalens hjørne. Personen forsøkte også å oppgi falsk personalia til politiet.

**FLEKKEFJORD: Råner mistet lappen

02.30:** En 21 år gammel erfaren sjåfør mistet lappen etter at han hadde sladdet rundt med bilen i diverse sentrumsgater. Førerkortet ble beslaglagt, og 21-åringen må belage seg på å være fotgjenger i en tid framover.

**ARENDAL: Gjest slo vakt

02:44:** En gjest slo til en av vaktene på Havnepuben. Politiet innbrakte to personer som vil bli anmeldt for dette. De mistenkte er en kvinne og en mann, på 31 og 35 år. Begge er fra Arendalsdistriktet.

**ARENDAL: Slagsmål

02.52:** Det oppstod et slagsmål utenfor Bunnpris, som ble avsluttet da politiet kom. Fornærmede måtte sy noen sting over øyet etter slåssingen. Politiet har lite opplysninger om den mistenkte.

**GRIMSTAD: Ble slått ned

05.08:** En person kontaktet politiet og fortalte at han for kort tid siden hadde blitt slått i ansiktet av tre polakker. Ifølge fornærmede skal han ha snakket til polakkene da de urinerte på offentlig sted. Polakkene satte lite pris på tilsnakket og klabbet til mannen. Fornærmede ble lettere skadet etter slaget, og blødde litt i ansiktet. Han skal også ha fått noen skader på tennene. En patrulje forsøkte å lete etter mannen like etter, men søket fikk negativt resultat. Fornærmede vil antakeligvis anmelde forholdene i morgen. Mannen er 26 år og kommer fra Grimstad.

**FARSUND: Urinering på offentlig sted

03:00:** En 21 år gammel arendalitt ble anmeldt for å ha urinert på noen blomsterpotter i gågaten.