KRISTIANSAND: Det hele startet på kvelden den 18. juli. Da gikk kvinnen løs på en politibetjent da politiet skulle fjerne 23-åringen i forbindelse med ordensforstyrrelse. 23-åringen hadde bodd hos mannen hun senere knivstakk, og skulle flytte til en egen leilighet. Tingene hennes var ferdig pakket, men da kvinnen hadde kommet inn i mannens leilighet for å hente dem, nektet hun å gå. Mannen måtte ringe politiet for å få henne ut.

Politibetjentene tilbød seg å kjøre kvinnen til den nye leiligheten, men kvinnen nektet, og ville bli der hun var. Hun la seg i senga, og da politiet skulle ta henne med, sparket hun den ene kvinnelige politibetjenten i haka. Etter at politiet hadde fått has på kvinnen, sparket hun rundt seg og bet seg fast i skjortekragen til den samme politibetjenten hun tidligere hadde sparket.

Politiet fant også mindre mengder hasj i kvinnens veske.

Knivstakk etter overnatting

29. juli hadde hun igjen fått lov å overnatte hos mannen hun tidligere hadde bodd hos, fordi hun ikke ønsket å være andre steder. 23-åringen hadde vasket noe av tøyet sitt i mannens leilighet, og var på vei til å legge det inn i mannens skap. Dette nektet mannen, og sa at det nå var nok, og at kvinnen måtte flytte uansett.

Deretter ble kvinnen sint og det oppstod full krangel. Mannen tok telefonen og ringte politiet, men da slo kvinnen telefonen ut av hånda hans slik at linjen ble brutt. Så gikk hun ut på soverommet og hentet en kniv som lå i ett av skapene der hun tidligere hadde gjemt kniven fordi hun var nervøs etter en del krangling.

Stakk to ganger

Så knivstakk hun mannen, og mannen løp ut for å varsle naboene. Mannen ble stukket i venstre del av brystkassen og i høyre underarm. Den ene lungen punkterte og kuttene måtte sys.

Tiltalte låste seg inne i mannens leilighet, vasket kniven og skiftet t-skjorte. Hun innrømmet likevel at det var hun som hadde stukket mannen.

Den tiltalte kvinnen mente knivstikkingen var et uhell, noe retten ikke trodde på. Hun fikk fem måneders fengsel. I tillegg må hun betale 25 000 kroner i oppreisning til mannen hun knivstakk.