Gudmundur Kristjánsson, Amin Nouri, Espen Hoff, Zlatko Tripic, Kristoffer Ajer og Lars-Jørgen Salvesen var alle blant de nominerte til årets Start-mål i 2014.

Hele 48 prosent stemte for at høyrebackens aller første mål i eliteserien var det flotteste av en Start-spiller i 2014. Det kom inn 537 stemmer.

— Jeg setter stor pris på dem som har stemt på meg, sier Amin Nouri.

Leserne kunne velge mellom seks mål.

- Et godt treff

Fra 25 meter sendte Nouri i vei en kanonkule på direkten og ballen føk som et prosjektil i Stabæk-målet på Nadderud. Det var hans aller første mål i eliteserien. Og best likt av leserne.

— Ettersom jeg aldri har scoret før, kan jeg ikke akkurat si at jeg truffet slik så ofte før. Det var et godt treff, sier Nouri.

— Er du overrasket over at det ble kåret til årets mål?

— Både ja og nei. Jeg følte selv at det var et fint mål, men jeg konkurrerte mot mange andre flotte mål, så litt overrasket er jeg.

Salvesen nummer to

Lars-Jørgen Salvesens volley-scoring mot Sandnes-Ulf fikk nest flest stemmer med 28 mens 11 prosent stemte på Zlatko Tripic. Han curlet ballen i lengste hjørne mot Songdal.

Selv er Amin Nouri fortsatt klubbløs etter at kontrakten hans gikk ut i høst.

— Jeg jobber med saken. Vinduet åpnet først i går, og jeg håper det skjer noe i løpet av januar. Vi blir boende i Kristiansand til det skjer noe, sier Nouri - som utelukker alt annet enn eliteseriefotball.

Amin Nouris bortemål mot Stabæk ble kåret til årets mål i 2014 av leserne av Fædrelandsvennen.