23.26: Politiet mistenker en 48 år gammel mann for å ha kjørt alkoholpåvirket i Rabbersveien. Politiet tar blodprøve av vedkommede. 48-åringen er opprinnelig fra Marnadal.

23.58: Legevakten melder til politiet at de har fått inn en dame fra en adresse i Kristiansand som har blitt slått i ansiktet av ekssamboeren sin. Hun har vært på sykehuset til behandling for skadene, og forholdet blir anmeldt.

01.23: Politiet stopper en bil som kjører langs Vesterveien, og det viser seg at den 26 år gamle mannen er ute og kjører uten førerkort. 26-åringen fra Kristiansand blir anmeldt.

01.29: En 21 år gammel mann fra Kristiansand har oppført seg kranglete og laget bråk ved restauranten Rederiet i Kristiansand sentrum. 21-åringen blir tatt hånd om av politiet, og blir anmeldt for overtredelse av løsgjengerloven, fordi han var til sjenanse for de andre gjestene.

01.54: Politiet får meldig om at det har oppstått slagsmål ved Europris i Mandal. Det hele roer seg da politiet ankommer stedet, men en 19 år gammel mann som befinner seg på stedet forteller at han har blitt slått til og anmelder forholdet.

03.06: Politiet får melding om at det har vært en mindre trafikkulykke ved rundkjøringen på Krøgenes i Arendal. Bilføreren, en 33 år gammel mann fra Oslo, var alene i bilen da ulykken skjedde, og det oppstod kun mindre personskader. 33-åringen ble fraktet til legevakten for en rask sjekk. Politiet mistenker mannen for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand, og det ble derfor også tatt blodprøver av oslo-mannen.

04.03: Politiet får melding om at en 19 år gammel mann er kjørt til legevakten etter at han ble slått ned utenfor restauranten Big Horn i Kristiansand sentrum. Politiet har foreløpig ikke funnet gjerningspersonen.

04.55: En 36 år gammel mann blir anmeldt for å ha stått og urinert langs Vestre Strandgate i Kristiansand. Mannen ble oppdaget fordi han var synlig for en patrulje som passerte. 36-åringen fikk bot for urineringen.

05.55: Det blir meldt i fra om at det har vært innbrudd på Vågsbygd senter. Politiet har vært på stedet, men det er foreløpig ikke klart om innbruddstyvene fikk med seg noe, og eventuelt hva de tok.

06.06: Politiet får melding fra en observant mann som oppdager en 19 år gammel mann som står og kaster en stein på ruten og gjerne vil inn i Apotek 1 i Mandal. 19-åringen ble tatt med til Kristiansand politikammer, mistenkt for grovt tyveri.