KRISTIANSAND: Like før midnatt natt til fredag oppdaget ekspeditøren i Esso Hannevika at en tyv var i ferd med å ta seg inn i ekspeditørens bil. Da han gikk ut for å avverge innbruddet, ble han truet med en kniv. Gjerningsmannen kom seg av gårde med bilens stereoanlegg, og er ikke pågrepet ennå. Men det skal eksisterer gode videoovervåkningsbilder.

Hus totalskadet i brann

BYKLE: Like over halv tolv natt til fredag fikk brannvesenet inn melding om at et hus på Bjørnarå i Bykle sto i brann. I følge meldingen røyk det kratig fra loftet. Da lensmannen og brannvesenet kom til stedet, var huset overtent. Heldigvis viste det seg at bolighuset for tiden er ubebodd. Huset ble totalskadet i brannen.

Innbrudd i kjøkkenforretning FLEKKEFJORD: Like før klokken to natt til mandag forsøkte tre personer å ta seg inn i Norsk storkjøkken i Flekkefjord. Men personene ble oppdaget av vitner, og politiet kom raskt til stedet. To av de tre ble pågrepet umiddelbart, mens den tredje personen ble pågrepet noe senere. De tre var en 29 år gammel kvinne, en 33 år gammel mann og en 40 år gammel mann.