På mandag rodde Diana hele 34 nautiske mil, og er dermed endelig tilbake med en dagsetappe på over 30. Det er første gang siden 12. november. Det var 834 nautiske mil igjen til Barbados på mandag.— Jeg håper jeg er back in business, skriver hun i siste e-post.Dårlig vær har gjort fremdriften svært laber i perioder, og humøret har nok vært litt opp og ned. Den siste uken har dagsetappene økt jevnt, og i dagens tempo vil hun være fremme i begynnelsen av januar. Dette bekymrer henne nok litt, men i en av e-postene spøker hun med tusenårsskiftet.- Hva er vel egentlig vitsen med denne Årtusenfeiringen? Mennesker som skåler og sier Godt Nytt Årtusen? Om nødvendig kan jo jeg gjøre det over satellitt!Cruise-skipet «Wind Surf» møtte Diana 22. November. Passasjerene som snakket med henne sa hun virket i toppform, og så godt ut.I e-posten hjem denne dagen skrev Diana:- Passasjerer og mannskap sto langs rekka og ropte tre ganger hurra og klappet for meg og fikk meg til å føle meg både rørt og beæret.- Så kom livbåten opp langs siden. De kastet en line til meg og sendte over to beholdere fulle av presanger; mye god mat inkludert fersk frukt, stek, kylling, kjeks og godterier! Noen av passasjerene har gitt meg personlige gaver; bøker, nyhetsblader, en Walkman som erstatning for den jeg mistet, en kortbølge radio, til og med julehilsen og juledekorasjoner!Siden dette møtet har det vært stille der ute på havet, og det skal nok bli godt å se igjen familien. Mannen Stein, satser på å ha henne med seg på et fly fra Barbados den 11. januar.Du kan følge Dianas videre ferd over Atlanteren her på Fædrelandsvennens nettavis.Her er Dianas gratulasjonsbrev til Tori:Kjære Tori,

Gratulerer med å være den første kvinne noensinne til å lykkes i å ro alene over et hav!Hvis noen fortjener denne æren er det deg som i fjor våget den tøffe nordlige ruten og ble truffet av orkanen Danielle, men som kom tilbake for å forsøke igjen og denne gang møtte orkanen Lenny. Jeg beklager at du fikk en så tøff tur. Jeg vet at var det ikke for meg ville du ha foretrukket en senere start, men jeg håper at når det nå er over vil du tilgi meg.Jeg må innrømme å være litt sjalu, ikke fordi du var raskere enn meg, det var ventet, men av at forsinkelsen forårsaket av Lenny har ført til at jeg fortsatt har langt igjen til landlivets gleder, så håp for god passat - vind for meg!

Uansett, gled deg over æren, over å være sammen med dine kjære, over dusj, toalett og seng som står stille, god mat osv. og ha en God Jul og et Godt Nyttår!Tenk på meg når jeg spiser min frysetørrede Julemiddag, jeg vil heve mitt glass for deg!De beste ønsker, Diana.