ARENDAL: Like over klokken 03 natt til fredag fikk politiet i Arendal melding om at en kvinne hadde kjørt av veien ved Amerika-kleiva. Ambulanse kom til stedet for å ta hånd om 27-åringen. Da politiet kom til ulykkesstedet påstod kvinnen at føreren av bilen var stukket fra stedet til fots. Nærmere undersøkelse viste at det var den berusede kvinnen som selv hadde kjørt bilen i grøfta.

KRISTIANSAND: Da en huseier i Konsul Kristiansens vei kom hjem på natten overrasket han en tyv på soverommet. I det han åpnet døra til rommet hoppet en mørkkledd mann ut vinduet. Politiet kom til stedet og skjønte fort at det hadde vært flere personer involvert i tyveriet. Politihunder ble brakt til stedet og søkte etter tyvene gjennom hele natten. Det ble også satt opp lytteposter i forsøk på å fakke tyvene. Ved et nabohus fant politiet flere esker med tyvegods. Ifølge huseieren er det store verdier som er stjålet.

ARENDAL: To ungdommer kjørte en bil rett i en murvegg ved Rykene natt til fredag. Ifølge vitner stakk de to personene fra stedet etter ulykken, som skjedde 04.30. Bilen var trolig stjålet, tror politiet.

KRISTIANSAND: En huseier i Dalonaveien i Kristiansand våknet natt til fredag av et voldsomt bråk i førsteetasjen. Fra soverommet oppe kunne han høre en person som romsterte i huset. Da mannen kom ned oppdaget han at en tyv hadde tatt seg inn hoveddøra og stukket av gjennom en dør i kjelleren. Ifølge mannen er det stjålet en lommebok og diverse mynter.

MANDAL: Da huseieren kom hjem fra danmarkstur oppdaget han at tyver hadde vært inne i boligen på Holum. Ifølge huseieren hadde tyvene knust et vindu i stua, og stjålet et dyrt stereoanlegg og en bærbar pc.