Biltyverier på Parko

KRISTIANSAND: En 14 år gammel gutt og ei 17 år gammel jente ble sent fredag kveld pågrepet av politiet. De to hadde tyvegods på seg som stammet fra minst to biltyverier på Parko få minutter senere på kvelden, melder politiet.

Tross sin unge alder er begge gamle kjenning av politiet.

Apotek-innbrudd på Evje

EVJE OG HORNNES: Tidlig lørdag morgen mottok politiet melding om at det hadde vært innbrudd på apoteket på Evje.

Apoteket selv melder til Fædrelandsvennen at lite er stjålet og at den største skaden er hærverk på vinduet som tyvene har tatt seg inn gjennom.

Sloss om marsipanbrød

KRISTIANSAND: Det ble slosskamp mellom betjeningen og en kunde på Valhalla bensinstasjon natt til lørdag, melder politiet. Les hele saken.

Mann banket opp av tre kvinner

LYNGDAL: Natt til lørdag fikk politiet melding av en fortvilet mann i fra Lyngdal som trengte bistand av en patrulje, melder politiet. Les hele saken.

16-åring alvorlig skadet i mopedulykke

KRISTIANSAND: -Det jeg kan si er at det er en 16 år gammel gutt som har blitt alvorlig skadet etter en ulykke på moped. Ulykken skjedde ved den gamle bensinstasjonen i Iveland, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Toralf Jørgensen til Fædrelandsvennen. Les hele saken.

Kvinne banket opp

SØGNE: En 45 år gammel kvinne ble lagt inn på sykehuset i Kristiansand ved midnatt, kraftig forslått og med bruddskader. Les hele saken.