LILLESAND: Slakter Hans Eide lar elevene fra kjøttlinjen på Strømsbu videregående skole i Arendal overta driften på Tingsaker i to dager. I går laget elevene biffer og pølser som de selv skal selge i dag. Da får de se om kundene er like fornøyd som de selv var i går. — Dette er kjempegodt, smiler Tone Møller Pettersen (19) mens hun ruller sammen en fransk biff.Etter å ha finskåret oksekjøttet for sener, smører hun smør og persille ut på overflaten. Så ruller hun biffen sammen som en rullekake, og binder den med tråd. Biffen skal skjæres opp i skiver før den stekes. - Smøret trekker inn i kjøttet mens man steker det. Det gir en utrolig god smak. Godt må det også smake når hun skal opp til eksamen neste uke. Da er yndlingsbiffen en av fire biffer hun har på pensumlisten. Elin Larsen (31) og Janne Eivindsen (17) skjærer opp bakparten på en okse. - Det er annerledes enn jeg trodde. Jeg trodde ikke det var så moro å skjære i dyr, smiler Larsen. Hans Eide håper dette øker interessen for kjøttfaget i skolen. - Hvis vi ikke satser på de unge er faget vårt truet i fremtiden, mener han. Han håper satsingen gir ham gode pølser også når han trer inn i pensjonistenes rekker selv.