Stjålet Ibiza til rette

ARENDAL: En Ibiza 20 Sport som ble stjålet fra Mortensø natt til søndag, ble funnet igjen ved Rannekleiv i går formiddag. Det er uvisst om båttyvene har påført båten skade.

Fant etterlyst stjålet bil

FROLAND: Et observant vitne så en VW Caravelle parkert på en skogsvei ved Gauslå i Froland søndag formiddag. Vitnet hadde sett denne bilen etterlyst gjennom avisen og ringte politiet ved 09.30-tiden. I bilen ble to personer fra Litauen pågrepet. Bilen hadde falske kjennetegn. Det ble ikke funnet tyvegods i bilen, men litauere har vært i politiets søkelys de siste ukene for den slags aktiviteter.

Feriebåten stjålet

MANDAL: Familien hadde lastet feriebåten klar til ferien, men uvedkommende kom dem i forkjøpet. Natt til søndag ble båten stjålet fra Lervika. Ved 07.30-tiden ble båten observert på vei utover. Det er en 32 fots hvit Kragerø 32 med en hvit gummibåt hengende opp bak. Båten er etterlyst over Rogaland radio.

Hytteinnbrudd på Restad

KVINESDAL: En hytteeeier meldte søndag formiddag til politiet om at uvedkommende hadde vært inne i hytta på Restad natt til søndag. En TV var stjålet.

16-åring stakk på moped

FARSUND: Han ville ikke stoppe for politipatruljen — 16-åringen fra Vanse som kjørte moped i området natt til søndag. Hans mopedførerbevis ble inndratt da han ble stoppet.

Berserk lyngdøl innbrakt

MANDAL: En 27 år gammel lyngdøl gikk berserk i kraftig beruset tilstand utenfor «Hr. Redaktør» i Mandal sentrum ved 01.45-tiden natt til søndag.

Beruset på E 39

SØGNE: En 22-åring hadde drøyt én i promille da han ble stoppet av politiet like over klokken fire natt til søndag ved Lohnelier på E 39. Han ville først ikke stoppe for politiets kontroll, men tok til vettet.

Beruset uten lappen

KRISTIANSAND: En 27-åring fra byen ble stoppet i politikontroll klokken 05.20 natt til søndag. Han hadde 0,6 i promille og kjørte uten førerkort. Den 23 år gamle bileieren fra Flekkerøy var passasjer. Han hadde lånt ut bilen til beruset person som ikke hadde førerkort, ville ikke oppgi personalia og truet i følge politiet polititjenestemennene på stedet. Turen vil koste begge mennene en del kroner.

Fant stjålet båt

MANDAL/SØGNE: En hvit Dromedille 465 som var stjålet fra Skjernøysund natt til lørdag, ble søndag morgen funnet igjen under Skarpeidbroa ved Ålo. I nærheten av Skjernøysund ble en annen stjålet båt funnet, så dette ser ut som en serie båttyverier fra samme person.

Innbrakt fra Quartcampen

KRISTIANSAND: En 19-åring fra Jørpeland i Rogaland ble hentet av politiet ved 01.20-tiden natt til søndag. Han opptrådte i følge vaktene krakilsk og truet med å banke dem opp.

Innbrudd hos Peppes

KRISTIANSAND: Politiet mener de vet hvem som kan ha brutt seg inn i lokalene til Peppes Pizza i Gyldenløves gate i Kristiansand ved 06.30-tiden søndag. Securitas meldte fra om at innbruddsalarmen hadde gått. En mannsperson ble observert i området, og beskrivelsen av ham var så god at politiet mener å kjenne ham. Det ble stjålet et kontantbeløp fra virksomheten.

36 åring tatt etter slåsskamp

MANDAL: En 36 år gammel mann kan regne med et oppgjør med politiet etter at han natt til søndag var i slåsskamp og slo til en annen person utenfor Zakos grill i sentrum. Dette skjedde ved 04-tiden.