**KRISTIANSAND: Stoppet afghanere

00.53:** 3 personer fra Afghanistan ble stoppet av tollvesenet. En av dem skal være utvist fra Norge og ble derfor satt i arresten. Politiet vil kontrollere forholdet ytterligere på dagtid.

**FROLAND: Etterlyst bil

02.15:** En 24 år gammel mann fra Aust-Agder ble pågrepet i Froland. Mannen ble pågrepet etter at politiet fant en etterlyst bil i Kobbervegen.

KRISTIANSAND: Stakk fra politiet

**KRISTIANSAND: Folk på skytebane

04.01** : Fikk politiet melding om folk inne på et avlåst anleggsområde ved skytebanen på Ålefjær. Det skal være sett personer med drivstoffkanner i området.

**KRISTIANSAND: Fant kvinne i snøen

05.24:** En 69 år gammel kvinne ble funnet i snøen ved Grim Torg. Kvinnen pustet, men vedkommende som fant henne klarte ikke å få kontakt. 69-åringen ble hentet av ambulanse.

**ARENDAL: Branntilløp

09.57:** En beboer på Rykene glemte å slukke et kubbelys slik at kjøkkenet fikk sotskader.

**TVEDESTRAND: Påkjørsel bakfra

10.02:** To biler var involvert i en påkjørsel ved Goderstad. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet. Trafikken ble en periode dirigert manuelt i ett kjørefelt.

**RISØR: Pipebrann

11.37:** Brannvesenet rykket uttil pipebrann i Vestlandsstykket, men det var ikke behov for politi.

**ARENDAL: Forfulgt av tiggere

11.34:** En jente(15) møtte på politivakta og sa at hun for kort tid siden ble forulempet ogforfulgt i området ved McDonalds. Gjerningsmannen skulle være en av de rumenske tiggerne ibyen. Jenta opplyste at hun ville anmelde forholdet. En patrulje letet ettergjerningsmannen, og klokken 12.23 ble en mann (24) pågrepet ved kulturhuset.

**ARENDAL: Branntilløp

12.36:** Brannvesenetmeldte om branntilløp i Peders vei på Nedenes. Politi og brann rykket ut til stedet, men huseier hadde selv slukket før det begynte å brenne.

**FLEKKEFJORD: Kollisjon

12.15:** Melding om kollisjonmellom to biler ved statoilstasjonen i Trolldalen. En bilfører (83) klarte ikke å stoppe for annen trafikk. Han ble fraktet til sykehuset for sjekk-tilsynelatende uskadd, og ble fratatt førerkortet. Politiet oppretter sak.

**GRIMSTAD: Stjal lommebok

13.41:** Melding ombutikktyv som hadde stjålet en lommebok fra en kunde i et prøverom inne på Karla. En patrulje ble sendt til stedet og tok hånd om en dame (45). Det ble funnet penger i veska hennes, og patruljen vil skrive anmeldelse på forholdet.

**GRIMSTAD: Rotet i postkasser

15.51:** Politiet fikk en melding om en dame som roteti postkasser i området Frivoldveien, men det er usikkert om post er stjålet. Enpolitipatrulje i Grimstad fulgte opp saken.

**VENNESLA: Kjørte med punkterte fremhjul

15.55:** Melding om en blågråVolvo med to punkterte fremhjul som kjørte uvørent i området ved VenneslaBarneskole rundt klokka 15.30. – Det var mye skoleelever i området når forholdetskjedde. En politipatrulje kikker etterbilen, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**GJERSTAD: Vinglete bil på E 18

17.05:** Melding omen hvit kassebil som kjørte sørover på E 18 ved Brokelandsheia. Bilen kjørte noe vinglete og varierteveldig opp og ned på hastigheten.En politipatrulje fant bilen og kunne rapportere tilbake at det dreide seg om en utenlandsk sjåfør med gyldig førerkort som var uvantmed norske kjøreforhold. — Sjåføren ble gittbeskjed om å følge med på trafikkbildet, stoppe opp og eventuelt slippetrafikken forbi, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**ARENDAL: Dårlig sikring av last

17.35:** StatensVegvesen stoppet en polskregistrert lastebil. De anmelder en polsk lastebilsjåfør (52) for dårligsikring av last. Lastebil ble parkert påStoa til fredag, slik at sjåføren kan ordne med bankgaranti til forelegg.

**LYNGDAL: Butikktyveri

18.27:** Politiet fikk melding omen jente (16) som ble stoppet og mistenkt for tyveri av klær til en verdi av rundt 2000 kroner fra Cubus i Lyngdal. En politipatrulje ble dirigert tilstedet. Forretningen vil anmeldeforholdet og politipatruljen varslet verge.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i garasje

19.37:** Meldingom innbrudd i en garasje i Gislemyrveien. Døren var brutt opp, men eieren kunne ikke se at noe var stjålet. Forholdet vil likevel bli anmeldt.

**ARENDAL: Røyk fra motor

20.04:** 110-sentralen meldte om en muligbilbrann på en adresse på Stoa. Brann ogpoliti kjørte til stedet. Patruljenmeldte tilbake at det hadde kommet røyk opp fra motoren i forbindelse med en kortkjøretur. Det var ingen brann eller skader påbilen.

**MANDAL: Pipebrann

21.52:** 110-sentralen meldte om en pipebrannpå en adresse i sentrum av Mandal. Ingen skader ble meldt inn til politiet.

**KRISTIANSAND: Påkjørt rådyr

22.23:** Melding om påkjørtrådyr i krysset Vågsbygdveien/avkjøringen til Steindalen. Viltnemda ble orientert.

**ARENDAL: Bil påkjørt på parkeringsplass

22.36:** Politiet fikk melding om at noen haddekjørt på en bil som var parkert ved Sør Amfi i Arendal. Det var skader påen skyvedør og eieren hadde ikke blitt varslet omskaden. Forholdet vil bli anmeldt.