KRISTIANSAND: Biltyveri

23.23: Bilen hadde stått parkert i Jolleveien i Vågsbygd, og sist sett 21. mars. Den var borte da eier skulle hente den. Registreringsnummer er EP 20843. VENNESLA: Fikk røykskader etter bilbrann

ARENDAL: Slått ned

0.38: — En person ringer fog sier han er slått ned. Han blør en del, sier operasjonsleder Frank Solås til fvn.no. Den fornærmede er en 28 år gammel mann fra Arendal.

KRISTIANSAND: Slag på utested

0.45: En 40 år gammel mann sendes hjem etter å ha slått en annen på Restaurant Havana.

ARENDAL: Slått ned 2

01.00. Politistasjonen treffer en person som sier han er slått ned. Gjerningspersonen har stukket av. Mannen blir med politiet rundt i byen, men uten å finne noen. To aktuelle gjerningsmenn, en 28-åring og en 18-åring, er mistenkt.

GRIMSTAD: Fyllebråk

01.11: En 18-årig mann fra Grimstad anmeldes for bråk i beruset tilstand, og kjøres til arresten.

ARENDAL: Fyllebråk 2

01.45: En 21-åring fra Birkenes og en 20-åring fra Grimstad kjøres til arresten for bråk i beruset tilstand og for å ha hindret politiets arbeid - det er uklart hvem som er anmeldt for hva, sier operasjonslederen.

ARENDAL: Blod på hendene

02.10: Meldingen dreier seg om slåssing utenfor 7-eleven. - Politiet traff deretter en mannsperson med blod på hendene, men han hevdet å ha slått opp en gammel skade, gjenforteller Solås.

ARENDAL: Sparket, slått og havnet i sjøen

02.24: Etter å ha blitt sparket og slått havner 29-åringen fra Telemark i sjøen ved Pollen. - Ambulansen tok hånd om ham. Vi har ingen mistenkte foreløpig, sier operasjonslederen. Mannen skal ikke være alvorlig skadd.

GRIMSTAD: Fyllebråk 3

02.48: Songdølen (24) anmeldes for bråk i beruset tilstand i Storgata, og kjøres til arresten.

KRISTIANSAND: Klestyveri

02.48: Restaurant Havana melder om innbrudd i kjelleren. I åpningstiden er det stjålet jakker og andre effekter fra de ansatte. En mistenkt er navngitt, men ennå ikke funnet, sier politiet.

GRIMSTAD: Bortvist, kom tilbake

02.55: Bortvisningen fra utestedet i Storgata varer i 20 minutter, før mannen kommer tilbake. Dét fører til anmeldelse og for å ikke etterkomme politiets pålegg.

TVEDESTRAND: Hentet av ambulanse

02.58: Politiet ber om ambulanse til mannen som er slått ned. En mann ligger på bakken, blør en del fra hodet. Mannen, en lokal 32-åring, selv sier han er slått ned, men hendelsesforløpet er noe uvisst. Saken følges opp videre av politiet.

KRISTIANSAND: Slåssing

03.07: Slåssingen ved rutebilstasjonen løses der og da. Det er usikkert om det blir anmeldelse av det, sier Solås. Den fornærmede er en 22-åring fra Songdalen. Mistenkt er en 24-åring fra Kristiansand.

KRISTIANSAND: Husinnbrudd

03.09: Innbruddet i Idunveien skal ha skjedd kvelden i forveien. Diverse gjenstander, en mobiltelefon og en pc er stjålet. Åstedsbefaring gjøres senere.

EVJE: Stjålet truck kom til rette.

04.04: Mannen som ser trucken forsvinne fra Odde Sagbruk, får med seg venner og følger etter. Når de finner det stjålne kjøretøyet, har det kjørt inn i et lite gjerde. Men trucken er uskadd, og kan kjøres tilbake. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.

VENNESLA: Brann i bolighus i Vennesla-