FLEKKEFJORD: Kjørte utfor veien — hevdet at annen mann kjørte bilen

**LILLESAND: Stjal moped

22.32** En rød T-Rex-moped er stjålet fra Fjordkroa på Vestre Vallesverd mellom klokken 18 og 22.30 fredag kveld. Registreringsnummeret er PU 5927. **ARENDAL: Innbrudd på Arena-senteret

22.35** Det kom melding om innbrudd i en leilighet i senteret. Et vindu er knust. En 55 år gammel mann fra Arendal er siktet, etter å ha blitt påtruffet av politiet på stedet.

**LILLESAND: Tatt i fartskontroll

21.00** En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt for å kjøre i 66 kilometer i timen utenfor Høvåg skole. Det er 40-sone på stedet. UP beslagla mannens førerkort.

**GRISMTAD: Tok kvelertak på vakt

23.13** En 20 år gammel mann fra Grimstad er pågrepet etter å ha tatt kvelertak på en vakt og for ikke å ha etterkommet politiets pålegg om å fjerne seg.

**ARENDAL: Sparket vakt etter leg-kontroll

00.00** Da politiet skulle kontrollere en person utenfor Castelle som hadde falsk legitimasjon, brøt 19-åringen fra Arendal inn og sparket til en av politimennene. Mannen ble pågrepet. En 17 år gammel jente fra Oslo ble også tatt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Bloms auto

00.20** Det er knust et vindu på bilverkstedet i Industrigata på Lund. Det ser ikke ut til at noen har vært inne eller at noe har blitt stjålet.

**ARENDAL: Slått flere ganger

00.32** En 33 år gammel mann fra Arendal kontaktet politiet og fortalte at han var blitt slått flere ganger i ansiktet på Teaterplassen. Han kjente ikke til vedkommende som slo, og mente handlingen hadde skjedd uprovosert. Ingen er mistenkt.

**KRISTIANSAND: Slåssing på Victoria

01.02** Det ble meldt om slåssing på utestedet i Markens gate, som fortsatte utenfor. En 23 år gammel mann ble innbrakt for å ha laget bråk i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Stjal bankterminal og sparket vakt i skrittet

**LYNGDAL: Kom over stjålet bil

01.26** En bil som var meldt stjålet, ble funnet utenfor Alléen. En 19 år gammel mann fra Lyngdal er siktet for å ha stjålet bilen. Han ble tatt inn til politiets kontor for en prat, men ble senere dimittert.

**KRISTIANSAND: Slo vakt på Harveys

01.40** En 48 år gammel mann fra Kristiansand ble pågrepet for legemsfornærmelse etter å ha slått til en vakt på utestedet.

**KRISTIANSAND: Knuste rute på bowlinga

01.46** Det er knust ei rute til et kontor på Metro bowling. Det ser ikke ut til at det har vært folk inne.

ARENDAL: Krasjet i bil, kjørte over sjåførens føtter og stakk av

KRISTIANSAND: Stjal avisbuds bil og kjørte ned p-hus-bom

LYNGDAL: Angrepet av ungdomsgjeng

**RISØR: Fant bil i grøfta

03.50** En person ringte politiet og meldte at han hadde funnet en bil i grøfta mellom Risør og E 18. Han fortalte at han tidligere var blitt forbikjørt av en sjåfør i denne bilen, som da kjørte «tulling». Det var ingen personer i bilen fa politiet kom til stedet. Det er en 18 år gammel Risør-mann som eier bilen.

RISØR: Knuste vinduer med stjålet postkasse

KRISTIANSAND: Promillekjører ville ikke stanse for politiet

GRIMSTAD: Kvinne og barn til helsesjekk etter trafikkuhell

SØGNE: Bil på autovernet

Politiet har fått melding om at det ligger en bil på autovernet på Langenesveien, omtrent midt mellom Vågsbygd og Søgne. De har ikke fått melding om at det skal dreie seg om en ulykke.