**LYNGDAL: Tatt i 122 km/t i 80-sone

23.30** En bilfører ble fratatt førerkortet og ble anmeldt etter at han kjørte i 122 kilometer i timen i 80-sonen på E 39 ved Håland i Lyngdal. 12 andre bilførere fikk forenklede forelegg for fart da Utrykningspolitiet hadde laserkontroll på stedet fra klokken 21.30 til 23.30. **KRISTIANSAND: Klager på mopeder

00.30** Politiet fikk inn flere klager på en mopedgjeng som kjørte rundt i Øvre Ringvei i Vågsbygd. Gjengen lagde bråk, drakk alkohol, urinerte og kastet gjenstander på hus i området, ifølge naboene som klaget. En patrulje klarte å spre gjengen, og forholdene skal deretter ha roet seg. Politiet noterte ned personalia på en 19 år gammel mann, men ingen personer ble innbrakt.

**ARENDAL: Rumenere stjal lommebok

00.32** To rumenere i 30-årene ble satt i arrest etter å ha stjålet en lommebok fra en beruset mann i Kirkegaten i Arendal. Politiet fant lommeboken i rumenernes telt. Mennene skal avhøres søndag, og får trolig en bot for tyveriet.

SØGNE: Full kvinne krasjet med stolpe

**ARENDAL: Bortvist, men kom tilbake

00.30** En dørvakt ved utestedet Castelle kontaktet politiet for å få hjelp med en uønsket mann som hadde slått til en annen person. Mannen, som er i slutten av 20-årene, ble bortvist fra stedet, men dukket opp igjen etter en halvtime. Dermed kan han vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Slo og sparket kvinne

01.17** Politiet fikk melding om en mann som slo og sparket en kvinne utenfor McDonalds-restauranten i Markens gate. To patruljer ble sendt til stedet. Den ene snakket med voldsofferet og vitner til hendelsen, mens den andre patruljen tok opp jakten på gjerningsmannen. Etter kort tid ble mannen, en 40-åring fra Kristiansand, pågrepet og satt i arrest. Han er anmeldt for legemsfornærmelse. Kvinnen hadde ikke behov for ambulansehjelp.

**GRIMSTAD Til sykehus etter fall

01.20** En politipatrulje kom over en 20 år gammel kvinne fra Stavanger som hadde ramlet og skadet seg i gågata. Hun ble kjørt med ambulanse til Sørlandet sykehus i Arendal.

**KRISTIANSAND: Skallet til mann

01.40** Politiet avventer en anmeldelse etter en mann i 30-årene ble skallet til i Vestre Strandgate. Hendelsen skjedde da offeret og en annen person lekeslåss. En tredje person blandet seg inn og skallet til den ene.

**FARSUND: Kjørte moped uten førerkort

00.45** En 20 år gammel mopedist fra Søgne ble stanset av politiet i Nordre vei i Vanse med en uregistrert moped. Det viste seg også at mannen ikke hadde gyldig førerkort, og han ble dermed anmeldt for begge forholdene.

KRISTIANSAND: Slått i ansiktet med ølglass

**SØGNE: Aggressiv sjåfør

02.00** Politiet ble tipset om en lastebilsjåfør som kjørte aggressivt på E 39 vestover fra Søgne. Registreringsnummeret til lastebilen ble notert, men det lyktes ikke politiet å komme i kontakt med sjåføren. Det kom heller ikke inn flere klager på vedkommende.

**LILLESAND: Fikk juling

02.15** En 40 år gammel mann kontaktet politiet og fortalte at han hadde fått juling ved Fossbekk i Lillesand. Mannen var kraftig forslått og hadde et kutt i leppa som måtte sys. Den angivelige gjerningsmannen oppholdt seg i en båt ikke langt unna. Han ble brakt til arresten i Kristiansand, mens offeret ble kjørt til legevakten. Begge de involverte er fra Ukraina, og politiet vil søndag få tak i tolk for å gjennomføre avhør.

**GRIMSTAD: Truet dørvakt

02.20** En fotpatrulje kom over to personer som slåss i Juskestredet. Den ene var en dørvakt som hadde problemer med en vanskelig gjest. Gjesten i slutten av 20-årene skal ha vært ufin mot andre personer på stedet, og ble brakt hjem av politiet. Men da dørvakten skulle gå fra jobb, hadde gjesten kommet tilbake. Han truet dørvakten med at han hadde skytevåpen hjemme. Dørvakten vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Skadeverk og bråk

02.22** En mann i begynnelsen av 20-årene ble pågrepet av politiet etter slagsmål utenfor et utested ved Nedre Tyholmen. Mannen skal ha utført skadeverk på en bil og vært i klammeri med andre personer på stedet. Han fikk søndag morgen et forelegg på 6000 kroner for skadeverk og ordensforstyrrelse, og vedtok forelegget på stedet.

KRISTIANSAND: Filmet kvinner under skjørtene

**TVEDESTRAND: Tatt for ruteknusing

02.34** En mann ble tatt for ruteknusing og erkjente forholdet. Han gjorde avtale med politiet om at han skulle ordne opp med gårdeieren. Men halvannen time senere måtte politiet igjen ta seg av mannen, da han stod på et tak fordi han var uønsket på en fest. Patruljen kjørte mannen hjem til sin mor.

**KRISTIANSAND: Slåssing på Havana

02.45** Politiet rykket til utestedet Havana Etcetera etter melding om slåssing inne i lokalet. En 20 år gammel mann skal ha slått til en 25-åring, men det er uklart om forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Tatt med båtpromille

03.00** Politibåten i Arendal pågrep en 30 år gammel mann for å ha kjørt båt med 1,42 i promille. Mannen ble stanset da han kjørte en hvit dromedille i Tromøysund. Han er anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Slo en annen person i hodet

03.07** En patrulje kom over en mann i slutten av 30-årene som slo en annen person i hodet flere ganger på Langbrygga. Mannen ble kjørt til arresten, hvor han fikk et forelegg på 6000 kroner. Han vedtok forelegget.

KVINESDAL: Påkjørt av bil ved festivalområde

**ARENDAL: Kastet ut av buss

03.15** En politimann som ikke var på jobb ble vitne til en slåsskamp på en buss ved Strømmen i Arendal. Andre passasjerer kastet den mest aktive personen ut av bussen, med de følger at vedkommende slo hodet i asfalten. En patrulje kom til stedet, og kjørte den skadede til legevakten.

KVINESDAL: Førerkortbeslag

10.59 En bilfører mistet førerkortet like ved Øyesletta i Kvinesdal søndag morgen. Bilføreren var tydelig beruset da politiet ankom stedet. Vedkommende ble tatt for promillekjøring og brakt med til politistasjonen.

ARENDAL: Melding om sykkeltyveri

12.03 Politiet fikk melding om sykkeltyveri fra Sykkelsport i Vestergate i Arendal. Politiet har vært på stedet og foretatt en åstedsundersøkelse.

**LILLESAND: Båt på skjær

17.25:** En båt kjørte på et skjær ved Justøygavlen. Eier meldte selv fra til Redningsselskapet som rykket ut og tok med seg båten.

**LYNGDAL: Kjørte i fender

18.38:** En bil kjørte i en fender på E 39 ved Lyngdal. Bilen ble stående og bilføreren forsvant fra stedet. Bilen ble stående delvis ut i veien og politiet fikk rekvirert inntauing av bilen. Saken etterforskes videre.

**ARENDAL: Bråk

19.19:** En mann lagde bråk på Sørlandet sykehus Arendal. Familiemedlemmer hentet mannen og saken ble dermed ordnet.

**ÅMLI: Innbrudd

20.01:** Politiet får melding om boliginnbrudd på Øy i Åmli. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse på stedet.

**FARSUND: Kjørte stygt

20.01:** To unge menn skal ha kjørt fort og stygt på Indreveien i Vanse. Politiet ringte mennene og formante dem til å ta det rolig.

**LILLESAND: Båttyveri

20.04:** En rød 13-fots Steady med 9,9-hesters Yamaha ble meldt stjålet fra Naudesund i Høvåg.

**GRIMSTAD: Veltet på sykkel

20.10:** En sterkt beruset mann kantet på sykkel i Grimstad sentrum. Han ble kjørt hjem av en politipatrulje.

**GJERSTAD: Tok førerkort

19.39:** Utrykningspolitiet tok førerkortet fra en tsjekkisk bilist som holdt 139,94 km/t i 90-sonen på Brokelandsheia.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

21.38:** To menn havnet i slagsmål på Hamresanden motell. Begge ble kjørt inn til arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Trusler

22.21:** Politiet fikk melding om trusler og bråk fra Saltrød utleie. Da patruljen kom fram var det stille og rolig på stedet, men politiet jobber videre med hendelsen utover kvelden.