FLEKKEFJORD: Uhellet skjedde like etter klokken 11.00. Trailersjåføren var på vei til Stavanger med 10 tonn last og stanset for å hvile da han kom til utsiktsrasteplassen ved Selura i Flekkefjord, men selv om han stanset vogntoget gjorde det ekstremt glatte føre at den begynte å skli rett mot stupet.

— Jeg hadde ikke noe valg. Jeg måtte bare hoppe ut av førerhuset. Heldigvis stanset den i autovernet, sier Romeo Daniel til Avisen Agder .

LES OGSÅ: - Må du krype inn i bilen så la den stå

Han tør ikke tenke på hva som hadde skjedd dersom traileren ikke hadde stanset i autovernet men i stedet fortsatt rett utfor skrenten.

Vogntoget ble stående på halv åtte med forhjulene oppe på veikanten, mens bakdelen på selve trekkvognen ble liggende ute i grøfta. Bilen ble ifølge Avisen Agder holdt oppe av en fender som var brukket av.

MÅTTE HOPPE: Romeo Danial måtte hoppe ut av førerhuset da hans parkerte trailer plutselig begynte å skli mot stupet ved utsiktsrasteplassen ved Selura i Flekkefjord. (Foto: Kristen Munksgaard / Avisen Agder) Foto: Kristen Munksgaard / Avisen Agder