**RISØR: Innbrudd på hybel

19.45** Det ble oppdaget et innbrudd på en hybel på Risør folkehøgskole. Et par Ipoder, noen filmer og diverse småting er borte.

KRISTIANSAND: Uten førerkort

16.10 ble en 41 år gammel mann tatt i Dronningsgate for å ha kjørt bil uten førerkort. Sjåføren er fra Evje.

ÅSERAL: Brann i snøscooter

15.14 fikk politiet melding om en snøscooter-brann på Listøl i Åseral. Brannen oppsto klokken halv seks lørdag morgen, da motoren plutselig døde.

GRIMSTAD: Trafikkulykke

12.36 fikk politiet melding om en trafikkulykke på E 18 i Nedens i Grimstad. En bilfører ble sendt til sykehuset i Arendal for sjekk med smerter i nakke og skuldre.

KRISTIANSAND: Bil stjålet

10.07 ble en Ford Focus meldt stjålet fra en låst garasje på Gjernesheia på Justvik. Bilen ble litt senere lørdag funnet inntakt på Justvik.

**FLEKKEFJORD: Vedlag brant ned

06.37** fikk politiet melding om at ett og et halvt mål ved hadde brent ned i Flekkefjord. Ifølge brannvesenet skal vedlaget ha blitt satt fyr på og de lot det bare brenne ned siden det ikke var fare for noe annet.

**GRIMSTAD: Slagsmål

02.44** fikk politiet flere meldinger om slagsmål og amper stemning på Bluebox i Grimstad. Situasjonen roet seg da politiet kom på stedet. En person ble tilsnakket på stedet. Vedkommende som ble tilsnakket oppga falskt navn til politiet og vil bli anmeldt for det. Ellers var det ingen andre anmeldelser.

**FARSUND: Uprovosert vold

02.07** fikk politiet melding om uprovosert vold på en fest i Farsund. En person tok kontakt med politiet og fortalte at en annen navngitt person hadde slått til ham flere ganger i ansiktet. Fornærmede, som er en 25 år gammel mann fra Farsund, fikk noen hevelser i ansiktet og blødde fra munnen. Han vil anmelde forholdet på mandag. Mistenkte i saken er en 19 år gammel mann fra Farsund.

**GRIMSTAD: Slagsmål

01.33** fikk politiet melding om at dørvakten på Loftet i Grimstad slåss med en gjest. En politipatrulje ble sendt til stedet og det viste seg at det hadde vært klammeri mellom dørvakten og en åpenbart beruset gjest. Gjesten, en 39, år gammel mann ble tatt med til politistasjonen og plassert i arresten. Politiet er usikre om dørvakten vil anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Tyveri av en jakke

00.53** fikk politiet melding fra en dame som var blitt frastjålet jakken sin på Rederiet i Grimstad. Kvinnen var hundre prosent sikker på en russisk dame som fremdeles var i lokalet hadde stjålet jakken som blant annet inneholdt husnøklene til dama. Politiet sendte en patrulje til stedet og tok med den mistenkte kvinnen og en annen kvinne til arresten. Den ene av disse er siktet for tyveri av jakken, vold mot offentlig tjenestemann og for å oppgi falsk personalia. Den andre kvinnen er siktet for tyveri av jakken.

**ARENDAL: Overstadig beruset

23.39** pågrep politiet en overstadig beruset person som hadde laget litt bråk i Arendal. Mannen, som er 20 år gammel, ble satt i arresten og vil bli anmeldt for forholdet.