VENNESLA: Bil stjålet

08.53: Bileieren i Bjørkeliveien savnet en sølvfarget Ford Mondeo, med reg.nr. VF 94128. Den var stjålet i løpet av natta, opplyser operasjonsleder Jon Kvitne. — Den kan også virke som bilnøklene også er stjålet, og at uvedkommende i så fall tok seg inn i inngangspartiet på huset.

LILLESAND/GRIMSTAD: Bilskilter stjålet

10.57: Skiltene - PD 27383- ble stjålet fra Lillesand, trolig mellom 14. juli og nå. Tyveriet ble meldt på politihuset i Grimstad.

KRISTIANSAND: Slapp fra promillemistanke

10.57: Føreren i en bil stoppet på Shell ved Fidjane ble mistenkt for promille . Alkometeret ga utslag. Det gjorde imidlertid ikke testen på politistasjonen, og vedkommende ble dimmitert, sier Kvitne.

SØGNE: Farlig kjøring

12.23: En bilist meldte fra at en eldre sjåfør hadde kjørt rett ut på E 39 ved Tangvall, uten å se seg for, og uten å overholde vikeplikten. Han var nær en kollisjon. Politipatruljen har sett etter bilen, men uten å finne den.

SONGDALEN: Innbrudd i treningssenter

12.47: Ved innbruddet ble døra på Stokkaland treningssenter brutt opp. Politiet var tidlig i ettermiddag på åstedet.

GRIMSTAD: Rygget på eldre kvinne og kjørte videre

**GRIMSTAD: Ingen tatt i promillekontroll

15.58** Politiet holdt promillekontroll på riksvei 24 ved Vesterled. 56 bilister ble kontrollert, men ingen fikk reaksjoner.

LILLESAND: Stjal medisiner og penger

I løpet av det siste døgnet har det vært innbrudd på Snemyr dagsenter. Tyvene har kommet seg inn gjennom et vindu. Mellom 5000 og 7000 kroner i kontanter, samt medisiner, er stjålet.

**VEGÅRSHEI: Stjal påhengsmotor

17.14** Mellom klokken 13 og 17.14 er det stjålet en sort Suzuki påhengsmotor med fem hestekrefter fra Straumen.

**FARSUND: Stjal kjøleskap

18.01** Et gasskjøleskap og to gassflasker er stjålet fra en bygning på Hananger. Det er ikke merker etter innbrudd. Politiet skal undersøke stedet onsdag.

KRISTIANSAND: Stakk av fra kontroll

18.47 Under en UP-kontroll i Kjosbukta, nektet en svart Chrystler å stoppe. Sjåføren kjørte inn en bomvei i Kjosbukta, og la på sprang til skogs. Politiet igangsatte søk etter mannen med hund, men lyktes ikke med å finne mannen. I bilen, som viste seg å ha falske skilter, fant politiet diverse gjenstander som nå undersøkes videre.

TVEDESTRAND: Latauere tatt på returstasjon

20.20 På Grendestøl returstasjon ble to personer fra Litauen pågrepet for å snoke rundt og stjele ting. De ble tatt av lensmannen og gitt et forelegg.

VEGÅRDSHEI: Enda en båtmotor meldt stjålet

20.42 Fra Vegårdsvannet får politiet melding om en stjålet 9.9 HK Yamaha båtmotor fra 2006. Båten lå ved siden av båten som ble frastjålet en motor klokken 17.14. Tyveriet har skjedd siste døgn.