KRISTIANSAND: — Noen skal ha vært der og slått til en person. Vedkommende skal ha kommet i bil med sjåfør, og så kjørte de fra stedet. Den skadede ble kjørt til legevakt. Politiet var ute og så etter bilen, sier operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt.

Politiet fikk inn nødmeldingen klokken 21.55 om kvelden forrige søndag. Kvinnen i tyveårene fikk knust kinnbeinet og må operere skaden på sykehus. Bakgrunnen for volden skal ha vært en krangel på byen en drøy uke i forveien.

Politifullmektig Julie Vigsnes i Agder politidistrikt opplyser at én person ble pågrepet dagen etter hendelsen. Han ble løslatt onsdag.

— Han er avhørt og er siktet for vold. Han har forklart seg om og erkjenner deler av forholdet. Han har ikke svart på spørsmål om straffskyld, sier Vigsnes.

- Hva er politiets vurdering av hendelsen?

— Det er vanskelig å si på grunn av etterforskningen. Men at det har forekommet en legemsbeskadigelse som én er siktet for, har vi gode bevis for, svarer hun.

— Det er alltid alvorlig med legemsbeskadigelser, fortsetter hun.

Vigsnes vil ikke si noe om hendelsesforløpet av hensyn til etterforskningen. Hun kan heller ikke kommentere om det blir flere pågripelser i saken.