ÅSERAL: — Det har ikke vært branntekniske undersøkelser på stedet og det er uavklart når dette vil skje. Vi jobber nå med det taktiske og avhører vitner som kan kaste lys over saken, sier politiførstebetjent Dag Hovden ved Valle og Bykle lensmannskontor.

Den kraftige brannen i leilighetskomplekset ved skianlegget på Bortelid startet lørdag. Fire av leilighetskompleksetes totalt ni leiligheter er totalskadet. Disse leilighetene er fordelt på to plan og minst én av dem er mer eller mindre tilintetgjort.— Erfaringsmessig vil det ta lang tid før vi finner brannårsaken, saken ligger nå i en bunke og vi jobber med det. Det er selvsagt en prioriter oppgave da det er omfattende skader som ble påført bygget, kommenterer Hovden.

Han har ennå ikke vært i kontakt med brannteknikerne og kan derfor ikke si noe om når de vil undersøke stedet.— Vi har en formening om hvilken leilighet brannen startet i. Det var ikke folk der da den startet, men de var i området og kom hjem og oppdaget at det brant, sier politiførstebetjenten.