**ARENDAL: Tatt med hasj

23.52:** En jente (17), bosatt på en institusjon, ble tatt inn av politiet etter at hun ble tatt i besittelse av litt hasj.

**KRISTIANSAND: Trafikkontroll

01.30 — 04.30:** Politiet i Kristiansand gjennomførte kontroll på Bjørndalssletta. Dokumenter og promille ble kontrollert. Totalt ble 44 biler stanset og alle hadde sine ting i den skjønneste orden.

**ARENDAL: Boligbrann

03.46:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Forfulgt

04.58:** Melding om at en en bil forfølger en bil på riksvei 9 ved Dalane. Politiet rykket ut med patrulje og fant ingen forfølger.

**LILLESAND: Innbrudd

06.48:** En huseier i Lillesand melder om innbrudd i løpet av siste tre kvarter. Beboeren merket to personer som hadde vært inne i huset. Da innbruddet ble meldt, hadde de to stukket av.

**ARENDAL: Tyveri fra containere

07.21** Politiet får melding om et tyveri fra Moland park i Arendal. Det meldes om stjålne verktøy fra containere på stedet. Saken etterforskes nå av Arendal politistasjon.

**ÅMLI: Flere bedrifter utsatt for tyveri

08.26** I løpet av helgen har flere bedrifter på Åmli hatt ubudne gjester. Flere flatskjermer, bærbar pc og kontorutstyr er meldt stjålet.

**GRIMSTAD: Innbrudd i kulturhuset

11.05** Politiet får melding om innbrudd i Grimstad kulturhus. Innbruddet har skjedd i løpet av det siste døgnet, og det er ifølge politiet blitt stjålet 8000 kroner fra kassa i kiosken.