VENNESLA: Politiet og Røde Kors søkte etter mannen ved Vikeland i Vennesla natt til torsdag og utover dagen, men leteaksjonen ble avbrutt da mannen dukket opp hjemme i 16.30-tiden.

— Moren ringte oss og sa at han var kommet hjem, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Les også: Søk etter savnet mann

Etter det fvn.no får opplyst, skal mannen ha vært i god behold da han kom til rette. Det er uklart hvor han har oppholdt seg eller hva er grunnen til at han forsvant.

Det var mannens mor som meldte ham savnet klokken 20.49 onsdag kveld. Hun hadde da fått en telefon fra sønnen, som fortalte at han var langt inne i skogen, og at han var i dårlig forfatning.

I løpet av natten trålte politiet alle veier i området ved Vikeland uten resultat. I 06.30-tiden ble et lokalt team fra Røde Kors kalt ut for å delta i leteaksjonen. Totalt 11 personer fra Røde Kors søkte i området fram til mannen kom til rette.

— Vi fikk melding om at han hadde kommet til rette selv. Vi søkte helt til da med full styrke, sier aksjonsleder Yngvi Eggertsson i Røde Kors til fvn.no.