**GRIMSTAD: Én tatt i kontroll

00-01** Politiet holdt adferdskontroll på E 18 ved Vik. 60 trafikanter ble kontrollert. Én person ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Kjørte mot kjøreretningen

00.15** Politiet fikk melding om at en bilist kjørt fra Vestre Strandgate og inn i den enveiskjørte Tollbodgata — mot kjøreretningen. Bilisten parkerte så og gikk ut av bilen. Politiet dro til stedet og tok hånd om kvinnen i midten av 20-årene. Hun ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve og førerkortet ble beslaglagt. Politiet mistenker promillekjøring.

**ARENDAL: Skremt av alarmen

01.45** Innbruddsalarmen gikk hos OSM på Svinodden. Vekter og politiet dro til stedet og fant ut at det ikke ser ut til at noen har vært inne. Politiet antar at de uvedkommende har blitt skremt av alarmen.

**LILLESAND: Kjørte uten førerkort

02.00** En 50 år gammel mann ble stoppet på riksvei 402. Han kjørte uten førerkort og det var en del begjæringer på bilen.

KRISTIANSAND: Slåssing i Tollbodgata

Det ble meldt om to tilfeller av slåssing i natt:

02.28 Politiet ble varslet om amper stemning på Deli de Luca. En person i midten av 20-årene skal ha slått til en annen, men fornærmede ville ikke anmelde forholdet. De involverte ble vist bort fra stedet.

02.55 Politiet kom over en person i begynnelsen av 20-årene som hadde fått en rift ved øyenbrynet utenfor Harveys. Vedkommende ble kjørt til legevakt for sjekk.,

VENNESLA: Bilbrann

**KVINESDAL: Stort tre falt over veien

06.00** Politiet ble varslet om at et stort tre hadde veltet over veien tre-fire kilometer nord for Kvinlog. Vegtrafikksentralen er varslet og skal fjerne treet.