**SØGNE: Stjålet ATV

06.51:** Melding om at en uregistrert sort ATV av merket Bombardier 650 DS er stjålet. Noen har i løpet av natta brutt seg inn i en garasje i Hølleveien.

**KRISTANSAND: Husbråk og stjålet moped

07.32:** Politiet fikk melding om husbråk, men da de kom frem til leiligheten fant de også det som viste seg å være en stjålet skuter. Inventar var også ødelagt, og en 38 år gammel mann blir muligens anmeldt for legemsfornærmelse mot sin samboer.

**VENNESLA: Stjålet ATV

09.17:** En Polaris sportsman ATV med registreringsnummer PU 6997 ble stjålet fra Vardeveien i går.

**ARENDAL: Mistenker ruskjøring

09.37:** En kvinne i slutten av 20-årene kjører merkelig og politiet mistenker pillerus. Hun må til legevakten for å ta utvidet blodprøve.

**ARENDAL: Grovt tyveri fra skole

09.45:** Melding om grovt tyveri fra Stinta skole. Et vindu er knust og en PC er stjålet.

**BYGLAND: Trafikkontroll avslørte promillekjører

11.00:** En mann i slutten av 60-årene blir stoppet under en trafikkontroll på Riksvei 9 og politiet mistenker promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet

11.09:** Melding om at noen i løpet av det siste døgnet har brutt seg inn i en leilighet i Blyveien. Politiet er ikke fremme på stedet og kan derfor ikke si noe om hva som er stjålet.

**TVEDESTRAND: Innpåslitne selgere

12.35:** Politiet får klager fra personer i Tvedestrand som får innpåslitne aggregatselgendeengelskmenn på døra. Britene meldes å være svært aggressive i salgsstrategien.Politiet har undersøkt i området, men har ikke funnet selgerne.

BYGLAND: Laserkontroll

Lensmannskontoret i Bygland har hatt laserkontroll ved Skåmedal på riksvei 9.27 personer ble kontrollert i 50-sonen. Tre bilister får forenklet forelegg,mens to får førerkortet beslaglagt. Én for fart og én for promille.