**KRISTIANSAND: Ville inn

06.33:** Politiet får melding fra en adresse i Henrik Wergelands gate der to personer vil inn på adressen. De på innsiden var ikke like giret på besøket og politiet må bortvise to personer.

SONGDALEN: Stjålet moped

I løpet av natta har noen stjålet en sort Rieju MRT moped. Mopeden har kjennetegn: PB 1542. **FLEKKEFJORD: Ikke førerkort

10.45:** Ved Tollboden blir en bilist stoppet der den lokale sjåføren mangler gyldig førerkort. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**LYNGDAL: Innbrudd hos mc-klubb

12.44:** Det meldes at det i løpet av natta har vært innbrudd hos Lyngdal mc-klubb på Kvelland i Lyngdal. Det er fortsatt uklart hva som er borte, men politiet vil gjøre åstedsundersøkelser i løpet av ettermiddagen.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med hasj

13.20:** En 26 år gammel mann ble pågrepet med små mengder hasj i Ægirsvei på Lund.

GRIMSTAD: Brann i veksthus

13.42: Politiet fikk melding om en brann i et veksthus i Fjæreveien. Beboerne slukket brannen selv som hadde oppstått i et lysamatur.

HÆGEBOSTAD: Innbrudd i Vemestad bedehus

14.03: I løpet av natten har noen brutt seg inn i Vemestad Bedehus. Det er uvisst hva som er stjålet, og forholdet er anmeldt.

**ARENDAL: Bitt av hund

15.26:** En gutt ble bitt av en border collie-hund ved Strømmen skole i Arendal. Hunden ble hentet av Viking, før eier fikk den tilbake. Gutten fikk merke, men ble ikke bitt til blods.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

15.31:** Politiet får melding om innbrudd i en bolig i Festningsgata i Kristiansand. Det er stjålet datautstyr, en tv og en del klær. Innbruddet har sannsynligvis skjedd i løpet av formiddagen.

**MANDAL: Forfalsket resept

15.45:** En mann forsøker å levere en falsk resept på apoteket på Sanden i Mandal. Han blir innbrakt og får et forelegg på 5.000 kroner.

**ARENDAL: Tatt med hvitt pulver

15.58:** En mann er tatt med hvitt pulver utenfor Amfi Arena i Arendal. Politiet mistenker ham for å være i besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Uhell på E18

16.17:** En polsk trailer kolliderer med en norsk bil i utløpet av Oddernes-tunnelen i Kristiansand. Kun materielle skader.

**KRISTIANSAND: Hund bet gutt

16.52:** En åtte år gammel gutt blir bitt av en hund i Kristiansand. Eier ble kontaktet, og det er usikkert hva som vil skje med hunden. Gutten ble ikke skadet.

**KRISTIANSAND: Måtte fjerne uønsket gjest

18.37:** Politiet rykket ut til Ægirs vei for å fjerne en uønsket gjest.

**ARENDAL: Ble voldsom på Stoa

19.00:** Politiet i Arendal måtte rykke ut til Stoa for å hjelpe med en mann som hadde slått seg vrang, og begynt å slåss. Varslere måtte ha bistand.

**ARENDAL: Truet butikkpersonale

19.29:** En beruset kvinne truet personalet på Kiwi i Arendal sentrum. Politiet kom til stedet, men da var kvinnen vekk.

**ARENDAL: Stjal skuter

19.33:** Politiet får melding om en skuter som er stjålet fra Sollibakken i Arendal. Skuteren er av merket Keeway, er blå og har registreringsnummer PH 9886. **KRISTIANSAND: Tatt uten lappen

19.34:** En 31 år gammel mann blir stoppet uten gyldig førerkort i Korvettveien i Kristiansand.