**KRISTIANSAND: Hasj

01.30** kom en politipatrulje i Vågsbygd over en mann som de mistenkte for bruk av narkotika. I forbindelse med dette ransaket de mannens bopel, og han ble anmeldt for å ha vært i besittelse av et par gram med hasj.

**KRISTIANSAND: Ikke gyldig sertifikat

03.58** stoppet politiet ne bil på Kongsgård i Kristiansand. Sjåføren, en mann på 21 år, var ikke i besittelse av gyldig førerkort. Han ble anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Hasj

04.12** stoppet en politipatrulje i Kristiansand en mann i Vestre Strandgate. Han var i besittelse av to gram hasj, og ble anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Ville inn

04.33** fikk politiet melding fra en dame på Lund som fortalte at mann forsøkte å ta seg inn til henne. Vedkommende skulle ha banket og slått på døra for å komme seg inn. En politipatrulje ble sendt til stedet, og mannen ble pågrepet. Han ble så tatt med inn til politistasjonen slik at politiet kunne foreta en utlendingskontroll på han. Det kommer ingen anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjal mobiltelefon på Herlig Land

12.41** En kvinne ble frastjålet en mobiltelefon på restauranten i Markens gate. Politiet var på stedet, men ingen er mistenkt. Saken skal sannsynligvis anmeldes senere.

**KRISTIANSAND: Stjal fra Cubus

15.17** En 58 år gammel mann er pågrepet etter å ha stjålet fra butikken. I tillegg til tyvegods, var han i besittelse av narkotiske tabletter. Mannen ble tatt med til avhør på politistasjonen.

KRISTIANSAND: Mann sparket i hodet i Markens