KRISTIANSAND: Innbrudd på McDonalds

KRISTIANSAND: Gikk med maskinpistol-kopi i sentrum

MANDAL: Anmeldte hærverk ved graver på Mandal kirkegård

**VENNESLA: Stjålet sykkel

08.15** En fire-fem år gammel herresykkel er stjålet fra en carport på Moseidstranda mellom 24. og 27. februar.

KRISTIANSAND: Stengte Flekkerøytunnelen

**FROLAND: Pågående dørselger

14.36:** En person har fått besøk av en pågående østeuropeisk dørselger som ønsket å selge treleker ved Hynnekleiv. Dørselgeren tok visst ikke et nei for et nei så innringeren ble bekymret og ringte politiet. Selgeren skal til slutt ha dratt videre på sykkel.

**GRIMSTAD: Butikktyv

15.30** :I en butikk i Storgata i Grimstad har de tatt en butikktyv. Da politiet kommer for å ta seg av den kvinnelige tyven så viser det seg at hun trenger hjelp av helsevesenet. Hun blir kjørt til legevakt med ambulanse. Hun vil likevel bli anmeldt for å ha forsøkt stjålet to six-pack med øl og to rødvinspølser.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

17.05:** En patrulje innbringer inn to 20-åringer som blir tatt i Wergelandsparken for drikking på offentlig sted. Begge har fått et forelegg på 3000 kroner hver som den ene vedtok og den andre nektet å motta.

**KRISTIANSAND: Ikke gyldig førerkort

17.07:** En politipatrulje stopper en bil i Kirkegata der bilfører ikke har gyldig førerkort. Den 28 år gamle sjåføren kan vente seg en anmeldelse.

**LYNGDAL: Plagsom gjest

17.29:** Politiet får inn en klage fra restauranten Jonas B. Gundersen på at en person plager gjester og de ansatte. En patrulje blir sendt til stedet og kjører vedkommende hjem.

**KRISTIANSAND: Bilbeltekontroll

18.11:** Det er gjennomført en bilbeltekontroll på Kartheia. 23 kjøretøy er kontrollert. Én får et forelegg mens én får et gebyr.

**KRISTIANSAND: Ikke gyldig førerkort

18.20:** En patrulje stopper en bil ved Hydro Texaco på Hånes. Bilfører kan ikke vise gyldig førerkort og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tyveri

18.45:** Prix på Gimlevang melder om problemer med ungdommer som stjeler tomgods som ligger på et lager bak butikken. Det er brutt opp en dør til lageret og de har stukket av før politiet kom. Butikken varsler at det vil komme en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

19.22:** En patrulje pågriper en person ved Nupenparken som er i besittelse av mindre mengder hasj. Han blir innbrakt og anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Utforkjøring

21.27:** Det ble meldt om utforkjøring uten personskade på Holskogveien.

— Vi mistenker sjåføren, en kar på 19 år, for å ha kjørt litt fort. Bilen havnet ned en skråning og vi undersøkte i forhold til om sjåføren hadde vært påvirket. Det konkluderte vi med at han ikke var, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

19-åringen hadde fra før fem prikker i førerkortet.

— På bakgrunn av spor på stedet beslutter jurist å beslaglegge førerkortet, sier Kvitne.

**SONGDALEN: Bilbrann

23.13:** Det meldes om bilbrann ved Kilen i Finsland. Lokalt brannvesen fra Kristiansandsregionen brann og redning stasjon Finsland og en politipatrulje rykker ut. Ved 23.25-tiden var omfanget av hendelsen uklar.