**LYNGDAL: Forsvant under svømming

00.00:** En utenlandsk kvinne (32) ble meldt savnet i forbindelse med svømming i Lyngdal. Redningsdykkere fra brannvesenet i Mandal ble også kalt ut. Kvinnen kom til rette etter kort tid — i god behold. Les mer i egen sak.

**SONGDALEN: Grovt tyveri

00.42:** I løpet av den siste uken har det vært gjort grovt tyveri fra en bolig på Nodeland. Det er stjålet en safe, sølvtøy og smykker.

**VENNESLA: Pågrepet etter trusler

03.15:** En mann (21) ble pågrepet i Vennesla etter at han hadde kommet med trusler på 7-Eleven tidligere på natta.

**KRISTIANSAND: Kran veltet

05.35:** Les mer i egen sak.

**BYGLAND: Trafikkuhell

08.52:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Butikktyveri

09.38:** En mann (38) ble anmeldt for butikktyveri fra Amfi Arena Arendal. Mannen skal ha stjålet en kniv.

**ARENDAL: Grovt tyveri

10.09:** I løpet av natta har noen gjort grovt tyveri ved Moltemyr skole i Arendal. Det er uklart hva som er stjålet, men politiet sikrer spor på stedet.

**ARENDAL: Grovt tyveri

10.55:** "Galleri Grand" har blitt utsatt for grovt tyveri. Det er ikke kjent hva som er stjålet. Politiet sikrer spor.

**TVEDESTRAND: Oljesøl

11.57:** I forbindelse med gravearbeid sprakk en slange på en borerigg i Fjærekleivene i Tvedestrand. Det ble en del oljesøl på stedet. Politi, brannvesenen og veientreprenør rykket ut. Det ble strødd og skiltet på stedet.

**ÅSERAL: Tyveri

12.12:** En stasjonær boogietilhenger med fastmontert dieseltank med cirka 1500 liter på tanken ble stjålet fra Mesta på Ørestranda i Åseral.

**MANDAL: Skadeverk

12.37:** Noen har hoppet på og sparket i panseret på en parkert bil i Sommerkroveien i Mandal. Soltaket er forsøkt åpnet.

**KRISTIANSAND: Butikktyv får bot i posten

16.58:** En vekter stoppet en tysk butikknasker på Mega. Politiet dro til stedet og sjekket identiteten. Mannen får en bot i posten.

**SØGNE: Krasjet i buss

17.43:** Ei jente syklet ned en bratt bakke og krasjet i siden på en buss. Hun ble ikke skadet i sammenstøtet.

**SONGDALEN: Innbrudd

18.07:** En bedrift på Stokkeland har hatt besøk av uvedkommende. Politiet foretar åstedsundersøkelse etter innbrudd i diverse biler og bygninger.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

18.09:** Politiet fikk melding om et trafikkuhell med mulig lettere personskade på Hånes. En moped skal være involvert. Politiet er på stedet.

**RISØR: Beruset person

18.30:** Politiet fikk melding om en overstadig beruset person i sentrum. Samme person var like beruset samme sted mandag. En politipatrulje ble sendt for å ta seg av personen.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling i elektrisk anlegg

18.40:** Brannvesenet rykket ut til røykutvikling i et elektrisk anlegg i St. Olavsvei. De fikk kontroll etter kort tid.

**TVEDESTRAND: Lynnedslag trolig årsak til brann

20.41:** Les egen sak.

**FARSUND: Falsk nødmelding utløste full utrykning

21.10:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Brysom gjest

22.35:** En person nektet å gå fra et utested i Storgaten. Politiet rykket ut. Vedkommende stakk av før politiet kom fram. Politiet leter nå etter personen, som tidligere skal ha kommet og gått flere ganger fra utestedet.