**VENNESLA: Brøt seg inn på søppelanlegg

00.13:** Tre personer fikk en påpakning av politiet etter at de hadde tatt seg ulovlig inn på avfallsanlegget på Støleheia. De tre personene, som er i slutten av førtiårene, ble tatt på fersken av politiet da de var på vei bort fra stedet i bil. De erkjente da å ha vært inne og hentet noe søppel.

**KRISTIANSAND: Stjal flatskjerm og pc

00.50:** En kvinne meldte fra at hun hadde hatt innbrudd i leiligheten sin i Rugdeveien. Ifølge kvinnen hadde tyvene stukket av med en seksti tommers flatskjerm og en pc. Innbruddet skal ha skjedd mellom klokken 11 og 01 fredag.

**KRISTIANSAND: Snoket i biler

01.30:** Politiet rykket ut etter melding om at to personer snoket i noen biler i Suldalen. På stedet møtte de en 47 år gammel mann, som ble pågrepet for besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Slåssing på McDonalds

02.38:** To menn på 22 og 23 år ble pågrepet etter en slåsskamp inne i lokalene til McDonalds i Markens. Slåsskampen skal ha startet etter at flere personer begynte å krangle i køen. Vaktene forsøkte å gripe inn da de to mennene begynte å slåss, men 22-åringen skal da ha tatt av seg beltet og slått etter vaktene med det. De to ble innbrakt av politiet og satt lørdag morgen fremdeles i arresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Slåsskamp på Langbrygga

02.43:** To menn på 20 og 24 år ble anmeldt etter en slåsskamp mellom flere personer på Langbrygga. En mann på 20 år skal ha blitt sendt til legevakta etter å ha pådratt seg mindre alvorlige kuttskader.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

02.49:** En 27 år gammel mann ble innbrakt av politiet etter at han forsøkte å bryte seg inn på et omsorgssenter i Sømsveien.

**LYNGDAL: Slått ned og ranet

02.56:** Under en fest i Kalvehagsveien skal det oppstått en krangel mellom flere personer. Krangelen skal ha endt med at en person ble slått ned og frastjålet jakka og mobiltelefonen. Politiet vil følge opp saken videre.

**KRISTIANSAND: Bråk ved McDonalds

03.07:** To menn på 21 og 22 år ble anmeldt etter å ha laget bråk ved McDonalds i Markens.

**ARENDAL: Bilbrann på Bjorbekk

03.02:** Politiet rykket ut til en bilbrann på Omholt. Da patruljen kom frem var bilen utbrent, men politiet fikk sikret seg registreringsnummeret.

ARENDAL: Fyllekjørte uten dekk

**KRISTIANSAND: Kjørt til psykiatrisk

05.09:** En mann ble pågrepet etter å ha begått innbrudd i Jegersbergveien. Mannen ringte selv til politiet etter å ha brutt seg inn. Han rapporterte da at det hadde skjedd et drap i huset, noe som medførte storstilt utrykning fra politiet. Mannen ble kjørt til psykiatrisk avdeling etter en liten sjekk på legevakta.

KRISTIANSAND: Leteaksjon i Baneheia