KRISTIANSAND: — Det blirvanskeligere å komme tilbake med to barn. Jeg kommer ikke til åspille veldig lenge uansett, sier Lunde-Borgersen tilFædrelandsvennen.

33-åringen har vunnet alt det største enhåndballspiller kan vinne: OL, VM og EM med landslaget ogmesterligaen da hun spilte i danske Viborg. Hun er nå usikker på omhun kommer tilbake på håndballbanen.

— Det kan se ut som omkarrieren er over, men jeg holder døra på gløtt om det skulle værenoe interessant. Jeg vil gjerne spille igjen, men nå må jeg kanskjeheller prioritere familien, sier kristiansanderen som har termin isiste halvdel av februar.

Selv om det kan være slutten på banen,kommer "Kikki" til å være en del av Vipers i tida fremover.

— Jeghar såpass mye erfaring og kan mye om håndball, så jeg føler jeghar en del å lære bort. Jeg kommer uansett til å gå inn i Vipers ogvære med videre i en eller annen form, sier Lunde-Borgersen.

- Skulle vært 28

Hun er inne i sitt siste av totalt tre år ikontrakten med Vipers. Med kun én måned igjen til seriestart komnyheten om at hun er gravid i tredje måned.

— Jeg tenkte ikke på åskrive noen ny kontrakt. En graviditet passer alltid og aldri,synes jeg. Nå skjedde dette, og vi er veldig glad for det, sier33-åringen. Hadde hun vært noen år yngre, ville hun vært klar til åfortsette.

— Nå begynner jeg å bli såpass gammel. 28 år og fått mittandre barn, da hadde jeg garantert vært med videre, sier hun.

Medto barn sier hun at det skal mye til for å trekke henne bort fraKristiansand. Det er med mindre landslaget kommer på banen.

— Jegvil gjerne spille på landslaget igjen hvis jeg er god nok, sierkristiansanderen.

Det betyr at hele den bakre treeren som startetfjorårets sesong, Angie Geschke, Michelle Brandstrup og nåLunde-Borgersen, er borte før starten.

— Det er sjelden bra medmange utskiftninger, men dette gir rom for andre spillere til å taover. Med bare én måned igjen til seriestart er det ekstravanskelig å få noen erstatter på plass, men vi jobber med det, siersportssjef i Vipers, Peder Langfeldt.

Klubben glad på hennes vegne

Da Lunde-Borgersen fortalte at hun var gravid, var det bare jubel åspore i Vipers-garderoben.

— Vi gleder oss veldig på hennes og Olesvegne, sier daglig leder i klubben, Terje Marcussen.

Vipers-ledelsen har ikke gitt helt opp håpet om å få henne tilbakei spill.

— Vi må trigge henne til å komme tilbake. Gjøre detspennende for henne. Vi tar henne gjerne imot om hun skulle ønskedet, sier Langfeldt.